Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Mit tud egy mindennel felszerelt hűtő és fagyasztó?
2022-08-10 13:27:13
Mit tud egy mindennel felszerelt hűtő és fagyasztó?

Mit tud egy mindennel felszerelt hűtő és fagyasztó?

Milyen hűtőszekrényt érdemes beszerezni?

 

Amikor hűtőt vagy fagyasztót választunk otthonra, akkor több mindentől függ, hogy végül mire esik a választásunk. Az első és legfontosabb a méret, hiszen hiába tetszik egy minőségi hűtőszekrény az onlineMárkaboltok kínálatából, ha egyszerűen nem tudjuk azt kényelmesen elhelyezni a lakásban. Emellett szempontnak kell lennie, hogy az adott eszköz mennyire energiahatékony, milyen funkciói és milyen tárolási lehetőségei vannak. Nem mindegy ugyanis, hogy van-e benne zöldség- és gyümölcstároló rekesz, esetleg jégmentesítő opció. 

 

A Gorenje hűtők és fagyasztók azonban sokkal többet tudnak, mint egy átlagos berendezés. Az IonAir technológiával ellátott változatok a lehető legoptimálisabb hőmérsékletet tartják fent. Ez a modern kivitelezés imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatokat, így folyamatosan friss levegővel látja el a készülék belsejét. A hűtő minden egyes részébe eljut általa az IonAir, így sokkal tovább élvezhetjük az ételek ízét és zamatát. 

 

Mi a helyzet az energiahatékonyság kérdésével?

 

Minden márkás darabnak az a célja, hogy megteremtse a hűtő belsejében az ideális mikroklímát, mindezt alacsony fogyasztás mellett. Ezt az inverteres kompresszor és a remek szigetelés, valamint a vákuumos panelek biztosítják a számunkra. Amennyiben pedig hosszabb ideig lennénk távol az otthonunktól, abban az esetben érdemes EcoMode beállítást tenni, hiszen ilyenkor az ajtó mindig zárva van. Az energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően a hűtő tartalma nem romlik meg, közben pedig alig fogyaszt a gépezet. 

 

A leolvasztási lehetőség is fontos szempont lehet. A kevesebb jég ugyanis jóval kevesebb energiafogyasztást eredményez. A FrostLess rendszer nagymértékben csökkentheti a készülékben a jégképződést, így se dér, se felesleges víz fagyasztása nem történik majd. Kézi leolvasztással szinte egyáltalán nem kell majd törődni. Emellett pedig a FrostLess rendszer hatékonyan járul hozzá ahhoz, hogy több pénz maradjon a pénztárcánkban. 

 

Speciális funkciók, amik fontosak lehetnek

 

Az egyik fontos opció, amivel érdemes számolni, az a VitaLight fény, amely a ConvertActive készülékekben található meg. Ez a gyümölcs- és zöldségtartó rekeszek speciális funkciója, amelynek köszönhetően hosszabb ideig élvezhetjük a frissítő finomságok ízét. Másik remek specialitás a CrispZone, amely a páratartalom szabályozásáért felel, így sokkal kisebb az esélye, hogy idő előtt romlana vagy aszalódna meg bármi a hűtőben. Nem kell végre tartani attól, hogy penészes vagy kiszáradt zöldséggel találkozunk, ha kihúzzuk a hűtő fiókját. 

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pia, drog, függőségek. Bár a probléma minden esetben összetett, a legújabb kutatások szerint a háttérben ADHD ...
Bővebben >>