Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
MLSZ: Nem veszik a futballkártyát? Akkor tankoljanak a szurkolók olcsóbban a Mol-kutakon
2015-04-23 13:12:54
MLSZ: Nem veszik a futballkártyát?  Akkor tankoljanak a szurkolók olcsóbban a Mol-kutakon

MLSZ: Nem veszik a futballkártyát? Akkor tankoljanak a szurkolók olcsóbban a Mol-kutakon


Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője azt mondta, remélik, hogy az intézkedéssel meg tudják győzni azokat a drukkereket is, akik eddig még nem váltották ki kártyájukat, egyúttal meg is tudják őket "nyugtatni" azzal kapcsolatban, hogy ne ódzkodjanak a kártya kiváltásától. A kedvezményes tankolásra jogosító kártyák igénylése az MLSZ honlapján, valamint a klubok weboldalain keresztül történik, egyszeri regisztráció után. Kíváncsiak lennénk, hogy az a több ezer ultra szurkoló, akik már több mint fél éve az MLSZ döntései ellen tűntetnek, mennyi kártyát vesznek meg - főleg akik szerint "buzi MLSZ". Az ultrák "álláspontja" szerint Csányi Sándor és a klubvezetők döntései szurkolóellenesek.



 

 

"Az MLSZ már korábban jelezte, hogy a szurkolói kártya akkor igazán hasznos, ha további kedvezményekkel is jár" - jelentette ki Sipos Jenő s hozzátette, hogy a Finnország és Görögország elleni válogatott mérkőzéseken bebizonyosodott, hogy a szurkolók kiváltják és használják a klub-, illetve futballkártyákat.


"Az egyik legnagyobb magyar vállalat, a Mol szerepvállalásával pedig az a folyamat is elkezdődött, amelyet Csányi Sándor MLSZ-elnök a következő időszak sarkalatos kérdéseként jelölt meg: hogy a magyar futballszurkolók további kedvezményekhez jussanak" - mondta az MLSZ szóvivője.


Szollár Domokos, a Mol Magyarország kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy a cégnek mint jelentős magyarországi sporttámogatónak ugyancsak érdeke, hogy újra családok tízezrei látogassanak el hétvégéken a mérkőzésekre. "Azt reméljük, hogy a szurkolói Green Kártya ösztönzően hat majd a drukkerekre a klub-, és futballkártya kiváltásának szempontjából is" - mondta Szollár Domokos s hozzátette, a kártyák előre feltölthető, névre szóló, PIN-kóddal ellátott üzemanyagkártyák, amelyekkel a gépi autómosó programokat 10 százalék kedvezménnyel lehet igénybe venni. Sipos Jenő a sajtótájékoztató végén kiemelte, hogy eddig 175 ezer szurkolói kártyát váltottak ki az országban s ez a szám napról napra nő. 

 

Kubatov ezt is elintézte


Kubatov Gábor, az FTC elnöke - aki egyben a Fidesz országos pártigazgatója is - elmondta: a drukkerek április 28-tól élhetnek a lehetőséggel, miszerint átlagosan 5 és 40 százalék közötti kedvezményt vehetnek igénybe majd a szurkolói kártyaprogramban résztvevő cégeknél. Hozzátette: az egyetlen kivétel a MOL, a benzinkutakon ugyanis nem százalékos kedvezményben részesülnek a drukkerek, hanem literenként hét forinttal olcsóbban tankolhatnak. Kubatov Gábor megjegyezte, az egyesült célja, hogy a közeljövőben 1000 elfogadóhelyre terjesszék ki a rendszert.

 

A kedvezmény mértéke attól is függ, hogy valaki rendelkezik-e bérlettel vagy csak egy-egy mérkőzésre látogatott ki a Groupama Arénába. "Az gondolom, hogy a szurkolók és a bérletesek akár vissza is tudják kapni a belépőjük árát a kedvezményekkel, egyúttal pedig támogatják az egyesületet" – mondta Kubatov Gábor.

 

-mezei-

 

Utoljára frissítve: 2015-04-23 13:12:49

További híreink
Mitől olyan realisztikus, de mégis biztonságos az airsoft lövedék?
Az airsoft több mindenben is különbözik a paintballtól, mégis olykor összetévesztik a kettőt. Ami biztos, hogy mindkettő biztonságos, az airsoft esetén azonban különösen ...
2024-04-26 11:58:47, Hírek, Sport Bővebben
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>