Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Most aztán már elegem van a saját hazámból
2019-07-03 15:01:43
Most aztán már elegem van a saját hazámból

Most aztán már elegem van a saját hazámból

A tájékozatlan nyugdíjasok millióit, akiket nagyon kevés, jó időben elhelyezett juttatással meg lehet vezetni. Olvasom, hogy Karas Mónika fizetése mintegy 4 millió Ft-ra növekedik, Schmidt Mária saját magának juttatott osztaléka is évről-évre nagyobb. Hogy a környező országoknak juttatott pénzek mintegy 70 milliárdot tesznek ki. De kapnak templomok is.

 

Mindenkinek osztogatnak, csak a magyar kórházaknak és nyugdíjasoknak nem.

 

Bocsánat, a nyugdíjasok kapnak évi 1-2 százalék emelést és "nyugdíjprémium"-ot, ami összegszerűen havi 1 gyógyszerre elég, na meg arra, hogy a fiatalokat felhergeljék. Mert a "prémium" szó nagyon jól hangzik, de ez nem milliókat jelent, amit maguknak osztogatnak.

 

Az is milyen dolog, hogy idegen országok állampolgárai szavaznak, hogy ki legyen a miniszterelnökünk, persze nem kis pénzért. A kórházak olyan állapotban vannak, hogy ámul rajta a világ, de a kormány szerint minden rendben van. Nekem is kórházba kellene menni, de rettegek a fertőzéstől, az emberhiánytól.

 

Mert a stadionok és magánrendelések (amire a legtöbb embernek nincs pénze) fontosabbak és egyáltalán minden fontosabb mint a kórházak. Szeretnék látni egy kimutatást, hogy ez miatt hány ember halt meg, Mert ebben az esetben Orbán és kormánya tömeggyilkos.

 

(fb)

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>