Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Múltidéző: Akit felfalt a saját népszerűsége
2019-01-21 15:00:53
Múltidéző: Akit felfalt a saját népszerűsége

Múltidéző: Akit felfalt a saját népszerűsége

Nők, pénz, alkohol és csillogás. Talán túl korán jött a siker. Megszokta. A nyolcvanas években a fiatal lányok vagy Kikibe voltak szerelmesek vagy pedig Flipper Öcsibe. Ő pedig habzsolta az életet. Aztán 27 évesen megházasodott, egy 20 esztendős fotómodellt vett el feleségül. A barátok tudták, a házasság nem Flipper Öcsinek való műfaj. Ahogy Mariann később elmondta, az énekes rendszeresen félrelépett, a sebek pedig csak mélyültek. Négyszer adták be a válópert, különköltöztek, aztán újra össze. Megesett, hogy Öcsi azért ment el Mariannhoz, hogy megbeszéljék, elválnak, mert az új barátnője ragaszkodik hozzá.

 

Addig beszélték, míg újra egymásra találtak. Héja nász az avaron… Jellemző az is, hogy aztán a valódi válóperes tárgyalásukon Mariann végig az énekes ölében ült. Végül elengedte Flipper Öcsit.

 

Kétezret írtunk. A Hungária már nem volt sehol, a Dolly Roll sem, sőt, az utolsó sikeres bandája, a Step is régen feloszlott. Flipper Öcsi ott marad a sikerek és a sztárság nélkül.

 

Pedig számára - talán a szeretetéhségből fakad - a népszerűség az alkoholnál is fontosabb volt. Az utóbbihoz viszont gyorsabban hozzá jutott. Egy újabb, rövid életű házasság után ott állt pénz és az éltető sikerek nélkül. Az élete utolsó éveiben egy Anna nevű kórházi nővér próbálta megmenteni. Azt is vállalta, hogy a pesti nyüzsgés helyett költözzenek a Velencei-tó mellé Gárdonyba, hátha ott sikerül megállítani a lejtőn a zenészt.

 

A régi haverok lekoptak, a korábbi zenésztársak hajtották a pénzt a színpadon, talán fel sem tűnt a nagy rohanásban, hogy Flipper Öcsi „kizuhant” az életből. Már nem volt benne annyi, hogy visszakapaszkodjon, hogy újra ő legyen a sztár, akiért megőrülnek a nők. Már csak akkor került az újságok címlapjaira, amikor arról írtak, hogy nem bír az alkoholproblémáival. Gyenge volt.

 

Az alkohol aztán megbetegítette, olyannyira, hogy 2008-ban, egy novemberi napon a fehérvári kórházban a szervezete is feladta a küzdelmet. Az utolsó kívánsága az volt, hogy Kajászón, ezen az apró kistelepülésen legyen eltemetve a nagymamája mellé.

 

Emlékezzünk rá úgy, ahogyan a Hungáriában állt a színpadon. Fiatal volt, vonzó, igazi világfi. Mert az volt az ő világa. Sajnos rövid ideig tartott.

 

(forrás: ujsagmuzeum.hu)

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkoz...
Bővebben >>