Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Na, ugye, miniszterelnök úr!
2015-11-16 18:00:31
Na, ugye, miniszterelnök úr!

Na, ugye, miniszterelnök úr!

Kedves Barátaim!

 

Na, ugye, hogy megérte?

 

Megérte milliárdokból stadionokat építeni, mert 45 év után kijutott a magyar futballválogatott arra az Európa-bajnokságra, ahol mindenki be lesz szarva, hogy bármikor felrobbanthatja egy nyomorult. Megérte megharcolni a belső és külső ellenségekkel, hiszen a kétharmad áll, mint a cövek, barátok kifizetve, biztosan nagy érzés volt a VIP-páholyból nézni Priskin bombagólját. Megérte kerítést építeni, megérte elzavarni innen a menekülteket (migránsokat), hiszen nálunk nem robbantottak a meccs éjjelén.

 

Megérte minden azért, hogy Miniszterelnökünk kimondja végre: Na, ugye!

 

Érzésem szerint most sok ilyen „Na, ugye” helyzettel fogunk találkozni, és kénytelenek leszünk elismerni, hogy tényleg. Ne szégyelljük kimondani, hogy rosszul ítéltük meg a helyzetet! Orbán Viktort méltatlanul vádoltuk azzal, hogy csak a mából és a mának él, miközben ő kitartóan, ha kellett, konokul ismételgette: első a magyar nemzet.

 

Íme, tegnap este mindenki számára világossá vált szerte a világon, hogy a magyarok sorsa jó kezekben van, hiszen a demokratikusan megválasztott vezető pontosan tudja, hogyan lehet felemelni egy nemzetet, amely oly sok szenvedésen esett át, és amely múltjánál sokkal többet érdemel. A rendszerváltás óta nem volt egyetlen kormány és miniszterelnök, amely képes lett volna kijuttatni a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra.

 

Akik most fanyalognak, azok végleg menthetetlenek, mert vagy nem értenek a futballhoz, vagy Soros György pénzeli őket. Akik még most sem érzékelik, hogy micsoda mesterterv részesei, azok olyan szellemi szinten vannak, mint a közmunkások. A zavart tudatú kisebbség, amely eddig is csak a nyugati baloldal és liberálisok hazugságait és lejárt szavatosságú felismeréseit ismételgette, most végleg térdre kényszerül. 3:1 ide. Legyőztük azt a Norvégiát, amely nem is olyan régen még álcivilek hordáit uszította a magyar népre. Ma végre földbe döngöltük őket.

 

Kedves Miniszterelnök Úr!

 

Ön különleges képességű, történelmi léptékkel nézve is kikerülhetetlen személyiség.

 

Talán kevésbé lett volna félreérthető ez a „Na, ugye”, ha némi önmérsékletet mutat, de ki tudja, lehet, hogy tényleg maga rakja össze ezt a csapatot, és most bejött, így méltán büszke magára. Igaza van. Csinálja végig. Addig ne hagyja abba, amíg meg nem nyeri az Eb-t, ki nem tiltja innen az összes migránst, és le nem győzi a terroristákat mind egy szálig. Legyen engesztelhetetlen, meneteljen végig ezen az úton egyedül. Nem kell törődnie mással, csak a saját megérzéseivel, és a jól fizetett barátai tanácsaival. Az állam az Ön kezében van, Miniszterelnök Úr! Azt csinál vele, amit csak akar.

 

(kép: facebook, 168ora.hu)

 

 

 

                                                                                                          Schilling Árpád

További híreink
Tudnivalók a helyes fogmosásról, nem csak gyerekeknek
Sokan úgy gondolják, hogy szájhigiénés oktatásra csak a gyerekeknek van szüksége, azonban a fogorvosok tapasztalatai alapján felnőttek számára sem árt az ismétlés. A hely...
2024-04-26 11:40:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Ó, azok a fránya hormonok!
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett a menstruáció rendszertelenné válhat, a tünetek erősödhetnek...
2024-04-26 11:38:45, Hírek, Aktuális Bővebben
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ma már mindenkinek a környezetében akad olyan ember, aki rendszeresen használ CBD olajat, így most már biztosa...
Bővebben >>