Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Nagy-Bandó üzent az ATV-től távozó Somos Andrásnak
2024-02-26 12:34:41
Nagy-Bandó üzent az ATV-től távozó Somos Andrásnak

Nagy-Bandó üzent az ATV-től távozó Somos Andrásnak

A távozását bejelentő posztja alatti kommentben üzent Nagy Bandó András az ATV műsorvezetőjének. Somos András azután közölte, hogy felfüggeszti televíziós tevékenységét, miután vitatható és félreérthető kijelentést tett a pedofilokról a Szigorlat című műsorban.

 

Somos Kaleta Gáborral kapcsolatban jegyezte meg, hogy a volt perui nagykövet nem pedofil, dacára annak, hogy elítélték mintegy 19 ezer, fiatalkorúakat ábrázoló, szexuális tartalmú felvétel birtoklásáért. Ezzel éles vitába keveredett a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökével, Márki-Zay Péterrel.

 

A tévés ellen a történtek után fegyelmi eljárás indult, de meg sem várta ennek lezárultát, hanem bejelentette távozását. Somos András facebookos bejegyzése alatt felbukkant Nagy Bandó András is. A humorista megemelte kalapját Somos döntése előtt:

 

„András, ha ebben az országban mindenki Hozzád hasonlóan tenne, s az elkövetett hibákért lemondana, kiürülne minden intézmény. A hiba nem bűn, csupán emberi dolog. Most egy hibázó távozik (most így áll…), és a bűnöket elkövetők marad(hat)nak a posztjukon (e percben…). Pedig a hibázás megbocsátható, a bűn pedig elítélendő. Kalapot emelek, de remélem, még meggondolod.”

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megren...
Bővebben >>