Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Nem kívánatos az Echo-tulaj Széles és a paranormális Szaniszló
2015-09-17 19:11:09
Nem kívánatos az Echo-tulaj Széles és a paranormális Szaniszló

Nem kívánatos az Echo-tulaj Széles és a paranormális Szaniszló

Petro Porosenko ukrán elnök szerda este írta alá azt a rendeletet, amellyel életbe léptette az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács (RNBO) határozatát "az Oroszország, illetve más, a Krím elfoglalásával és a Donyec-medencei agresszióval összefüggésbe hozható országok" magán- és jogi személyei elleni szankciók bevezetéséről – értesült a napi.hu.

 

Több ukrán hírportál, köztük a liga.net csütörtökön nyilvánosságra hozta a 105 jogi és 388 magánszemélyt tartalmazó listát. Az indoklás szerint a felsorolt személyek "valós, illetve potenciális fenyegetést" jelentenek Ukrajna "nemzeti érdekeire, nemzetbiztonságára, szuverenitására és területi egységére" nézve.

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkoz...
Bővebben >>