Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Nick Vujicic ha magyar lenne, nemhogy kvaterkázna Orbánnal, de a tőle kapott otthonápolási díjtól éhen is halna
2019-10-28 12:43:16
Nick Vujicic ha magyar lenne, nemhogy kvaterkázna Orbánnal, de a tőle kapott otthonápolási díjtól éhen is halna

Nick Vujicic ha magyar lenne, nemhogy kvaterkázna Orbánnal, de a tőle kapott otthonápolási díjtól éhen is halna

Az örvendetes eseménnyel kapcsolatban az alábbi posztot írta egy kevéssé fanatikus, ám annál inkább szociálisan érzékeny olvasó: 

 

"NV elbeszélgetett vele a magyarországi 2012-es visszaható hatályú rokkantsági nyugdíjfosztásról?? Mert sok sorstársát gyakorlatilag a halálba küldte Orbán.

 

NV ha itt élne kapna 21 ezer fogyatékos támogatást, meg 28 800 rehab ellátást, 2 évente megalázva a bizottság előtt, ellenőrizve nem nőtt-e ki a lába? Az aki mást etnikai, vallási, szexuális hovatartozása, betegsége, fogyatékossága alapján minősít, az se nem európai, se nem demokrata. Szégyen vele egy fotón mutatkozni. Nemzetközileg is. Az ájtatoskodás, amit Orbán művel, pedig gúny, fricska részéről a világ felé."

 

Mint ismert, legutóbb ez év júniusában szavaztatta le Orbán az otthonápolási díjak emelését. A törvénymódosítást beterjesztő Ungár Péter az alábbiakkal kommentálta az embertelen politikai gesztust:

 

 „A kormánypárti többség nemmel szavazott arra a javaslatomra, hogy emeljék fel 100 ezer forintra az otthonápolási díj minden formáját.

 

Azon emberek jelentős része, akik otthonápolást vállalnak, továbbra is 38 és 58 ezer forintot fognak kapni. Ez a pénz semmire nem elég. A gondoskodásra szorult ellátására sem, de arra sem, hogy pótolja azt a bevétel kiesést, amit az otthonápoló egyéb munkával meg tudna keresni.”

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>