Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Normafa: Karácsony Gergely és Pokorni Zoltán azonos véleményen vannak
2019-11-18 20:03:35
Normafa: Karácsony Gergely és Pokorni Zoltán azonos véleményen vannak

Normafa: Karácsony Gergely és Pokorni Zoltán azonos véleményen vannak

Sőt: szeretnék elérni a kötöttpályás és környezetkímélő viszonylat meghosszabbítását a Normafáig, ami szerintük megoldást jelenthet a közkedvelt kirándulóhely megközelíthetőségének ügyében. Karácsony és Pokorni hétfőn délután, a helyszíni egyeztetés után nyilatkozott erről újságíróknak.

 

Pokorni Zoltán (Fidesz-KDNP) megerősítette, hogy kidolgoztak egy kisebb parkolóra vonatkozó kompromisszumos tervet, ami kapcsán a főváros felülvizsgálata után a jövő héten folytatják az egyeztetést. A hegyvidéki polgármester arról is beszélt, hogy egyetértenek abban a főpolgármesterrel, hogy megszüntessék a természetvédelmi területen a busz- és gépkocsiforgalmat, a védett övezetben lévő erdőterületről kihozzák a parkolót és a buszvégállomást.

 

Mindez megoldaná az elmúlt hetekben fellángolt vitát, hogy a jelentős fakivágásokkal tervezett új parkoló ne legyen nagyobb befogadóképességű a mostaninál. Pokorni hozzátette, hogy a fogaskerekű meghosszabbításáig meg kell őrizni a jelenlegi parkolókapacitást.

 

Karácsony Gergely jelezte, hogy a kollégája által ismertetett elvek kiindulópontjai lehetnek a kompromisszumnak, ugyanakkor ő új parkolóhelyek kialakítása miatt egyáltalán nem vágatna ki fákat, inkább a közösségi közlekedés minél jobb kihasználására összpontosítana.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megold...
Bővebben >>