Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Orbán politikai hallucinációi
2016-07-24 19:10:24
Orbán politikai hallucinációi

Orbán politikai hallucinációi

Az MSZP országgyűlési képviselője szombati Budapesten tartott sajtótájékoztatóján kijelentette, Orbán Viktor elszakadt a valóságtól.

 

Ha Magyarország Európa Mekkája, akkor miért menekülnek el a fiataljaink nyugat-európába? Hogyan lehetséges, hogy amióta a Fidesz kormányoz, több mint 500 ezer fiatal menekült el az „állítólag” hanyatló nyugatra; hogy a 7 év alatti gyerekek 42,2 százaléka él szegénységben, és a 18 év alatti gyermekek körében a nélkülözés aránya 32,4 százalékos, ami a második legmagasabb az EU-ban – tette hozzá

 

Bangóné Borbély Ildikó szerint hiába mondta Orbán, hogy „a magyar nép nem akar szolga lenni; sem más népekkel szemben, sem a saját hazáján belül”, a valóság az, hogy aki itthon marad, arra a havi 50 ezer forintos orbáni rabszolgaság vár, amit úgy hívnak közmunka.

A politikus szerint nem véletlen, hogy egy közelmúltban végzett felmérés szerint a magyar diákok csaknem fele külföldre menekülne dolgozni; az egyetemisták 65 százaléka a hanyatló nyugaton képzeli el a jövőjét.

 

Fiatalnak lenni a Fidesz kormányzása alatt a legnagyobb rizikófaktor – tette hozzá. - Ez a kormány nemcsak a játszóterekre kapott pénzeket lopja el, de gyerekeink jövőjét is.

 

Mint mondta, a Fidesz káoszba taszította a közoktatást és horribilis egyetemi tandíjakat szed, hogy elvegyék a fiataloktól a tudás, a boldogulás és a jövő lehetőségét.Hangsúlyozta: a Fidesz és Orbán azt szeretné, hogy a magyar fiatalok ne képezzék magukat, ne tanuljanak nyelveket, legyenek csak közmunkások, legyenek hálásak, legyenek hű alattvalói, modern rabszolgái a rendszernek.

 

Bangóné Borbély Ildikó szerint Orbán az őszi kvótanépszavazással már ki akarja vezetni hazánkat az Európai Unióból, és ezzel le akarja zárni az országhatárt a fiatalok előtt - így tenné a Fidesz Magyarországot köztársaság helyett a közmunkások társaságává.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>