Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Orbánt úgy lehet legyőzni, ha figyelmen kívül hagyjuk
2021-10-01 19:59:06
Orbánt úgy lehet legyőzni, ha figyelmen kívül hagyjuk

Orbánt úgy lehet legyőzni, ha figyelmen kívül hagyjuk

Amiért is teljesen értelmetlen ennek még a tartalmával is foglalkozni, és még értelmetlenebb azon gondolkodni, hogy milyen manipulációkkal lehetne kijátszani az akcióit.

 

Az ő kijátszásának éppen az lenne a lényege, hogy a játszma résztvevői MEGSZÜNTETIK ŐT, MINT IGAZODÁSI PONTOT, és eszük ágában sincs azon gondolkodni, hogy na, vajon mi lesz a reakciója akár az egyik, akár a másik jelölt pozíciójának erősségére.

 

Egy manipulációkra épülő rendszert kell leváltani, és annak nem az ellenmanipuláció az útja, hanem a hangsúlyozottan manipulálatlan, egyenes stratégia.

 

Azt választod-e, kedves Választópolgár, aki másról sem tud beszélni, csak a politikai riválisáról, és arról, hogy ahhoz képest ő sokkal magyarabb, sőt, a legmagyarabb, vagy azt, aki a dolgokról, a téged is érintő elvekről, eszmékről, ügyekről, a problémák megoldásairól beszél, és akinek az érzelmei nem másokhoz képest léteznek, hanem azokkal a saját hivatástudatát vagy az elkötelezettségeit szokta átélni – ez itt a kérdés.

 

És nem az, hogy „jaj, most direkt nem arra szavazok, akire amúgy szeretnék, mert úgy számolok, hogy akkor majd az Orbán – mi a francot is fog lépni? Na erről még gyorsan megkérdezek három madárjóst és négy politológust, hogy valahogy mégis eldöntsem, mi jó nekem…”

 

Ne hülyéskedjünk már, mert úgy maradunk!!!

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a tö...
Bővebben >>