Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Irén napja van.
Pillangóbugyi, a legtökéletesebb ajándék Valentin-napra(+18)
2023-01-27 15:08:41
Pillangóbugyi, a legtökéletesebb ajándék Valentin-napra(+18)

Pillangóbugyi, a legtökéletesebb ajándék Valentin-napra(+18)

Kivéve, ha elolvasod ezt a cikkünket, ahol egy olyan ajándékot ajánlunk a figyelmedbe, amiért életed nője örökre hálás lesz neked. Hogy mi is az, megtudhatod, ha továbbolvasod cikkünket. 

 

Te tudod, mi az a pillangóbugyi? 

 

Talán előtted sem titok, hogy a nők teste valóban úgy van felépítve, hogy a hüvelyi orgazmust csak nagyon kevesen képesek átélni, ezért érdemes lesz az Erotikashow.hu csiklóizgatói között keresgélned a pazar ajándékot.

 

Ami jelen esetben nem más, mint a pillangóbugyi, vagy más néven vibrációs bugyi. Ez a kis eszköz nem más, mint egy egészen apró vibrátor, amelyet a bugyi speciálisan kialakított zsebébe tudsz behelyezni, és távirányító segítségével 10-15 rezgő és vibrációs funkcióval örvendeztetheted meg partneredet. 

 

Most biztosan azt kérdezed magadtól, hogy jó-jó, de mikor használjuk? Erre is mutatunk válaszokat!

 

Amikor eljön a pillangóbugyi ideje…

 

A használatának természetesen csak a saját fantáziátok szab határt, mi most azért pár népszerű felhasználási módot elhoztunk nektek!

 

1.Népszerű eszköz az előjáték során! Kifejezetten tévhit, hogy felesleges hosszúra nyújtani az előjátékot, hiszen minél jobban felcsigázzátok egymást, akár te a párodat a vibrációs bugyi segítségével (miközben az ajkaid és a kezeid természetesen máshol “alkothatnak”), annál nagyobb lesz a csattanó!

 

2.Pajzán percek párosan! Akad szép számmal olyan páros, akik szeretik egy kicsit kivinni a hálószobából az erotikát, és ennek tökéletes módja egy vacsora a kedvenc helyeteken, egy eldugott sarokban, egy kis csók, egy kis távirányító, és nem fogjátok megvárni a desszertet…

 

3.Ne gondold, hogy párod csak veled együtt használhatja ezt a kis kincset: egyből élvezetesebbé válik a takarítás, a legunalmasabb meeting, ha a bugyiban ezernyi rezgés gondoskodik arról, hogy még a legszürkébb tevékenység is izgalmas legyen!

 

Ugye megvan már a program Valentin-napra? Egy kellemes vacsi, egy-két pohár zamatos bor, esetleg egy romantikus Netflix sorozat, és persze párodon a pillangóbugyi… Ugye nem kell meggyőzni arról, hogy ez mennyire jól sikerült este lesz majd?

 

Nem minden játék durva!

 

Sokan sajnos előítéletekkel, tévhitekkel terhelve kerülik a szexuális segédeszközöket, ám a fentiekből talán te is látod, hogy nem feltétlenül a durvulásról, vadulásról szól mindegyik. Érdemes körülnézned az Erotikashow.hu webshopjában, és meglátod, számtalan olyan eszközt, kozmetikumot, játékszert és ruhadarabot találsz, amelyeket bevetve évekre előre gondoskodni tudsz arról, hogy a szexuális életetek sose laposodjon el. Jól hangzik, ugye?

 

(x)

További híreink
A tavasz biztos jele az óraátállítás
Beköszöntött a tavasz, ezzel együtt március 26-án, vasárnap hajnali 2 óráról 3 órára állnak át automatikusan a digitális órák, az analóg készülékeket pedig egy órával kel...
2023-03-25 03:03:10, Hírek, Színes Bővebben
Köszönet a segítségért, megmenekült a Harmadik Színház
A Pécsi Harmadik Színház megsegítésére meghirdetett Színházmentő akció sikerrel zárult.
2023-03-24 20:23:56, Hírek, Színes Bővebben
Box ring, a küzdelmek színtere
A box egy nagyon régi sportág, már az ókori olimpiákon is szerepelt és a mai napig igen népszerű.
2023-03-24 12:19:18, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Tegnap este „belebotlottam” Tóth Gabriella tartalomkészítő egy videójába. Újra meggyőződtem arról hogy ennek...
Bővebben >>