Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Prolimenőzés: Titokban 3 milliárdos luxus magángéppel röpköd Európában a vidéki gázszerelő
2018-01-27 11:15:07
Prolimenőzés: Titokban 3 milliárdos luxus magángéppel röpköd Európában a vidéki gázszerelő

Prolimenőzés: Titokban 3 milliárdos luxus magángéppel röpköd Európában a vidéki gázszerelő

A HírTV a rejtélyes gép után kutatva talált egy még rejtélyesebb osztrák légitársaságot, amely bonyolult konstrukció mögé bújtatva, de direktben kötődik Mészároshoz és az MKB Bankot birtokló üzleti körhöz. Az osztrák Cursus Aviation azonban nem pénzt keres a hárommilliárd forintba kerülő magángéppel, hanem a műsor szerint a NER üzletembereit szolgálja ki, javarészt magáncélból.

 

 

A Célpont három alkalommal is elcsípte Mészárosékat a ferihegyi kisgépes terminálon, amikor a géppel érkeztek, vagy éppen azzal indultak. Az egyik alkalommal a Forma-1 monacói nagydíjának reggelén indult a gép Cannes-ba. A TV kamerái rögzítették, amint Mészáros Lőrinc, Szijj László, Tiborcz István és üzlettársa, Paár Attila, valamint a közbeszerzéseken nyertes építőipari vállalkozók kilépnek a VIP-terminálból.

 

Legutóbb például ezen a héten kedden, amikor a gép Malagára repült, s hogy-hogy nem, éppen itt játszott edzőmérkőzést egymással Mészáros Lőrinc két focicsapata, az Eszék és a Puskás Akadémia. De például egy tavaly augusztusi napon a gép a korzikai Calvi-ban szállt le, két nap múlva innen posztolt Szijj László felesége.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az airsoft több mindenben is különbözik a paintballtól, mégis olykor összetévesztik a kettőt. Ami biztos, hogy...
Bővebben >>