Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Puskás stadionavató: minden és mindenki a papírforma szerint égett le
2019-11-16 10:49:05
Puskás stadionavató: minden és mindenki a papírforma szerint égett le

Puskás stadionavató: minden és mindenki a papírforma szerint égett le

NER-kompatibilis, hazug kép. Nagyapám ekkora hassal legalább azt bevallotta, hogy ő már csak nézi a sportot. Orbán Viktor is jobban tenné, különösen azért, mert a sporttalanság már a parlamenti pulpitusra való felkapaszkodásaikor jól megfigyelhető.

 

De, küzdősportolóként mondok még valamit, aztán vissza a focihoz: Hadházy Ákossal szemben ő helyzeti előnyben volt, amikor megpróbálta elvenni a tábláját. Ákos nem látta, mire készül, és a miniszterelnök erőkara is rövidebb volt onnan, nem beszélve arról, hogy Orbánnak lefelé, Hadházynak fölfelé kellett erőt kifejtenie. Kellett volna, sikerüljön a kormányfő terve, Ákos mégis meg tudta tartani a táblát. Az önigazolási kényszer tehát érthető.

 

Uruguaytól kikapunk (ami előtte nem történt meg, ha jók az információim), ma már ez teljesen szokványos élmény egy magyarnak.

 

A VIP népének, a fűtött gyep mellé, bontatlan csomagokban osztották a plédet, mialatt a hajléktalanokat egyetlen rendelettel rendezik el. Nagyjából úgy, ahogyan Bödőcs Tibor leírta: "a kormány betiltotta a szegénységet, ezért az megszűnt". Ami nem szűnt meg, a nemzeti trikolór kisajátítása, a NER-mellény, a fociőrület, mialatt számos tehetség nő föl szertornában, atlétikában vagy az uszodákban.

 

Egy nagy öreg mondta egyszer: a Kádár nem rakta tele sakktáblákkal az országot, mégis mindenki tudta, hogy sakkozik. Nos, ő legalább sakkozott. Orbán Viktor meg hát... a V4-ek vezetőiről készült, ikonikus kép után az is eszembe jutott, hogy lábdublőrt alkalmazott a beharangozóban. Bár ennyi bajunk lenne csak!

 

Bősz Anett

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az airsoft több mindenben is különbözik a paintballtól, mégis olykor összetévesztik a kettőt. Ami biztos, hogy...
Bővebben >>