Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Elza napja van.
Rendszerezés a makettezős asztalon
2022-09-13 12:30:47
Rendszerezés a makettezős asztalon

Rendszerezés a makettezős asztalon

Praktikus tárolók a munkaasztalon

 

A makettezés alapfeltétele egy megfelelő méretű munkaasztal és az alapvető eszközök, alapanyagok, szerszámok. Ideálisnak mondható a munkakörnyezet, ha minden kellékünk elfér, az ecsetektől kezdve a hígítókig. A Modellfutár szerszámok kínálatában számos tárolórendszer elérhető. 

 

Remek megoldást nyújt például a Hobby Zone tárolórendszer, melyet moduláris rendszere tesz igazán kelendővé. A Hobby Zone termékeket mindenki saját ízlése és igénye szerint állíthatja össze. Rendkívül változatos a termékpaletta, kicsi, közepes, nagyobb méretű, tárolós, többpolcos, nyitott rendszerű, zárt, festék- és ecsettartós. 

 

A saját tárolórendszerünk megtervezéséhez szükségünk lesz egy kis előkészületre. Pontosan ismernünk kell a rendelkezésünkre álló terület méretét. A tökéletes dolgozósarok létrehozásának ez az alapelve. Elegendő tér és speciális, önmagunkra szabott tárolórendszer, ahol praktikusan elhelyezhetők az eszközeink és az alapanyagaink. 

 

Folyamatos keresgélés, pakolás mellett aligha lehet kényelmesen és gördülékenyen dolgozni. 

 

Milyen az ideális tárolórendszer? 

 

Először is le kell tisztáznunk magunkban, hogy milyen elemeket szeretnénk mindenképpen használni. Gondolunk itt a festéktárolóra, az ecsettartóra és a polcos területekre. Egy festéktároló polc nagyon hasznos, hiszen mindent odakészíthetünk magunk mellé, így nem kell egyfolytában megszakítani az alkotói munkát. Nem csupán bosszantó az állandó keresgélés, hanem sajnos ki is zökkent az adott folyamatból. 

 

Megfelelő kellékek birtokában és ideális környezetben lehet precízen, szépen dolgozni és gyönyörű végeredményeket produkálni. 

 

Ahhoz, hogy megfelelő tárolórendszert alakítsunk ki, elengedhetetlen a saját munkamódszerünk ismerete. A legtöbben úgy tudnak hatékonyan és pontosan dolgozni, ha minden eszköz a közelben van. Érdemes a feladatok előtt odakészíteni az összes felszerelést, akkor is, ha valamelyikre végül nem is lesz szükségünk. 

 

Bőséges tér, rendszer, praktikus kialakítás – az összeállítandó moduláris tárolók többségét mindez jellemzi. 

 

A tároló összeállítása 

 

Az említett Hobby Zone tárolórendszer összeállításához egy komplett útmutatót is kapunk. Az egyes alkotóelemek összeillesztéséhez ajánlott a Palmatex univerzális ragasztó, de bármilyen faragasztó alkalmas erre a célra. Először érdemes az oldalfalakkal kezdeni, majd ezután a polcok is a helyükre kerülhetnek. A végén pedig következhet a hátfal rögzítése. A moduláris rendszert egymáshoz kapcsolhatjuk a készletben található kis mágnesekkel. 

 

Egy ilyen praktikus tároló nagymértékben megkönnyíti az életünket. A segítségével egy áttekinthető dolgozósarkunk lehet, ahol öröm a makettezés minden egyes lépése. 

További híreink
A lelki-szellemi egészség, a feltöltődés is a siker része
A béren kívüli juttatások mindig pozitív hatással vannak a munkavállalókra.
2022-11-30 14:04:50, Hírek, Színes Bővebben
Boros Bronzvasárnap
A Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin, valamint társszervezőként a Pannon Borbolt idén negyedik alkalommal rendezi meg az Adventi Borszalont Baranya székhelyén.
2022-11-29 08:52:09, Hírek, Színes Bővebben
Elektromos autó töltése okosan, napelemmel
A közlekedési módok folyamatosan fejlődnek, amire szükség is van, mivel a károsanyag-kibocsátásért nagymértékben felelnek. Az egyik legzöldebb és viszonylag új képvisel...
2022-11-28 18:04:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Gyömrőn fordítva mozognak az ingatlanárak. 28 millió forint helyett két évvel később mindösszesen 2,5 millióér...
Bővebben >>