Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Mihály napja van.
Rogán Antal új feleségével vett részt Novák Katalin beiktatásán – az aktuális Rogánné kicsit megváltozott
2022-05-15 11:08:00
Rogán Antal új feleségével vett részt Novák Katalin beiktatásán – az aktuális Rogánné kicsit megváltozott

Rogán Antal új feleségével vett részt Novák Katalin beiktatásán – az aktuális Rogánné kicsit megváltozott

Rogán Antalt az elmúlt négy évben nem nagyon lehetett látni, hivatalos megszólalásai is alig voltak. Az is csak a vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy harmadszorra is megnősült, pedig a másodikat 2007-ben még sajtónyilvánosság előtt tartották a Bazilikában.

 

És mivel tavaly februárban egyből vagyonosodási botrány lett abból, hogy az új feleség és családi köre több mint 1000 hektár földet próbált megvenni az esküvő előtt 1,6 milliárd forintért, egészen idáig Rogán Barbarát nem lehetett nyilvános rendezvényeken látni – írta a 444.hu.

 

Novák Katalin szombati beiktatásán azonban megtört a jég, a propagandaminiszter a feleségét is elvitte magával a dísztribünre. Ráadásul pont Pintér Sándor felé ültették be, akitől pont most happolta el a polgári titkosszolgálatok és a korrupció elleni harc ellenőrzését, amivel az új kormány egyik legerősebb miniszterévé vált.

 

További híreink
Szeptember végén újra Kutatók Éjszakája
Az Európa-szerte megrendezett Kutatók Éjszakája hagyományosan minden év szeptember utolsó péntekén várja a tudomány iránt érdeklődőket.
2022-09-29 01:09:37, Hírek, Színes Bővebben
Hiánypótló kardiológiai eszközök
A szívsebészeti nagyműtéten frissen átesett, illetve előrehaladott szívelégtelenségben szenvedő betegek ágynál történő monitorozására, felügyeletére használható modern és...
2022-09-28 01:07:06, Hírek, Színes Bővebben
Nagy kedvezménnyel látogathatók
A Turizmus Világnapja alkalmából szeptember 27-én kedvezményes belépőjeggyel látogathatók a Zsolnay Negyed látnivalói, a Középkori Egyetem és az Ókeresztény Mauzóleum.
2022-09-27 01:03:46, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A PécsLIT Irodalmi Fesztivál programsorozata immár második alkalommal várja a könyvek és az olvasás szerelmese...
Bővebben >>