Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Angéla napja van.
Százhalombatta fellázadt
2016-01-09 16:41:19
Százhalombatta fellázadt

Százhalombatta fellázadt

A helyi Hulladékkommandó és más helyi szervezetek szervezésében megtartott tüntetésen a tömeg egyértelműen kifejezte a beruházás elutasítását. A két fő felszólaló, Illés Zoltán (Fidesz) volt környezetvédelmi államtitkár és Szabó Attila (DK) környezetvédelmi tanácsnok határozottan tolmácsolták a beruházók és a város vezetői felé, hogy csak egy megoldást fogadnak el, mégpedig a beruházók visszalépését.

 

 

A tüntetők egy Áder Jánoshoz címzett petíciót is elfogadtak: „Kérjük Magyarország köztársasági elnökét, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy se Százhalombattán, se máshol ne valósuljon meg olyan beruházás, ami káros következményekkel járhat az emberiség környezetére és Magyarország lakosságára” – ismertette Tápai Mónika, a Hulladékkommandó Százhalombatta elnöke.

 

A város megmutatta, hogy képes egy fontos cél érdekében összefogni és megmutatni a közösség erejét. A helyi DK és más szervezetek folytatják az aláírásgyűjtést és készülnek az újabb demonstrációra.

 

(kép: index, fb)

További híreink
A vihar nyomait számolták fel a tűzoltók Pest megyében
A Pest megyén átvonuló hétfő hajnali vihar napközben is adott munkát a tűzoltóknak, hiszen kidőlt fákat, leszakadt gallyakat, elárasztott pincéket hagyott maga mögött.
2016-05-31 12:11:45, Hírek, Aktuális Bővebben
Júliustól ismét lehet pályázni hűtőgépcserére
Folytatódik az Otthon melege program, júliustól ismét lehet pályázni hűtőgépek és fagyasztók cseréjére - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NGM) fejl...
2016-05-31 12:01:01, Hírek, Aktuális Bővebben
Schiffer András lemond minden tisztségéről, kiszáll a politikából
Távozik a pártpolitikából Schiffer András, az LMP alapítója, vezetője. Döntését hétfő este közölte hivatalosan a párt elnökségével - ezt a politikus az Indexnek adott int...
2016-05-31 07:43:06, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A 73 éves művészt pénteken hosszan tartó betegség után érte a halál, temetéséről később intézkednek, Rajhona Á...
Bővebben >>