Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Szél Bernadett: „Kitiltottak a közmédiából”
2017-03-29 17:01:04
Szél Bernadett: „Kitiltottak a közmédiából”

Szél Bernadett: „Kitiltottak a közmédiából”

„Kitiltottak a közmédiából. Kezdetnek elmondom, azt hittem, hogy saját önazonosságának szembeköpésében és a kommunisták mosdatásában a Fidesz már nem tud újat mutatni, a mai napon ismét sikerült meglepniük.

 

Az LMP lusztrációs törvényjavaslatát tárgyaltuk az Igazságügyi bizottságban, amit azért adtunk be, mert mi azt szeretnénk, hogy a közéletben olyanok ne vehessenek részt, akik hivatalos tisztségek betöltése révén szolgálták ki a 90 előtti államszocialista rendszert. Csak így tartjuk elképzelhetőnek a tiszta és 21. századi Magyarországot.

 

A rendszerváltó, valaha a kommunizmus ellenpólusaként a színre lépő Fidesz ismét bebizonyította, hogy mára sokkal jobban hasonlít a régi MSzMP-hez, mint egykori önmagához: cinikus érveléssel söpörték le a felvetésünket, mondván hogy a kérdés mára már korántsem időszerű és különben is technikai gondok vannak a törvényjavaslattal.

 

A Fidesz soraiból nyilván rengeteg ex-elvtársnak kellene hirtelen csomagolnia, ha a magyar közéletet végre megtisztítanánk a kommunistáktól. A kommunista tempó viszont ahelyett hogy végleg eltűnne, egyre inkább visszatérni látszik a Fidesz által uralt Magyarországra, és ez alól nem kivétel a lakájmédia sem.

 

Holnap reggel ugyanis az M1 műsorába mentem volna a témával hogy az elvileg közszolgálati egyes csatornán fejthessem ki az álláspontunkat a kommunista múlt lezárásával kapcsolatban. Egy gondos kommisszár azonban időben kiszúrhatta, hogy az állampárt szempontjából kínos téma kerülne a műsorra, és azonnal értesítette az LMP sajtóosztályát, hogy elnézést, inkább ne jöjjek mert nem pörög most az ügynöktéma -- persze, a Fideszben ülő ex-kommunistákkal szemben nincsen semmi látnivaló.

 

A Kossuthba meg helyettem várják a kollégámat azbesztmentesítésből. Aha. Azt hiszem eljött az idő, hogy kimondjuk: Orbán Viktor Kádár János legjobb magyarországi tanítványa -- az Lmp mindkét társelnöke meg ki van tiltva a közszolgálatjellegét vesztett közmédiából.”

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>