Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Szerelmes lett az újpesti Fidelitas a DK-s országgyűlési képviselőbe
2019-01-12 12:01:10
Szerelmes lett az újpesti Fidelitas a DK-s országgyűlési képviselőbe

Szerelmes lett az újpesti Fidelitas a DK-s országgyűlési képviselőbe

Decemberben még házi készítésű „Oscar-díjat” vittek a DK-alelnök újpesti irodájához az MTVA épületében történt fizikai bántalmazását kigúnyolandó – velük természetesen nem történhetett volna hasonló.

 

Két napja pedig közös ebédre invitálták Varju Lászlót, Újpest országgyűlési képviselőjét a Fidelitas újpesti szervezetének két vezetője. Ozsváth Kálmán, a Fidelitas ügyvezető alelnöke, illetve Renge Zsolt az ifjúsági szervezet kerületi elnöke, mindketten az Újpesti Önkormányzat fideszes képviselői, azért mentek a politikus IV. kerületi irodájához, mert képmutatónak tartják Varju László megnyilvánulásait a Miniszterelnökség menzája miatt – legalábbis így tálalta a ragaszkodó megkeresést az Echo TV.

 

Tették mindezt annak örömére, hogy a DK képviselői, élükön Varju Lászlóval pedig megjelent az elmúlt napokban Orbán új várbeli munkahelyén, hogy a bámulatosan kedvezményes miniszterelnökségi menzáról vihessenek némi kóstolót.

 

A két ifjú titán szintén ételhordókkal érkezett az akcióra – arról már nincs információ, hogy volt-e benne étel is vagy azt inkább elfogyasztották útközben.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre g...
Bővebben >>