Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Szeretettel a gyűlölet ellen..?; - nem jött be
2016-09-30 15:31:41
Szeretettel a gyűlölet ellen..?; - nem jött be

Szeretettel a gyűlölet ellen..?; - nem jött be

A szocialista párt vándorkiállítását Molnár Gyula, az MSZP elnöke nyitotta meg, a villámcsődületen rövid beszédet mondott Gurmai Zita, az Országos Nőtagozat elnöke, aki kiemelte:

„A Fidesz-kormány népszavazási kampánya egyre gátlástalanabb, az uszítás, a gyűlöletkeltés minden határt túllépett, ma már része az emberek mindennapjainak. A kormány a társadalom egyes rétegei körében még tovább fokozza a menekültekkel szembeni gyűlöletet. Mi az MSZP nőtagozatának tagjai hiszünk a szeretet erejében! Meggyőződésünk, hogy Magyarország nem élhet gyűlöletben! Nekünk, nőknek össze kell fognunk a gyűlölet minden formája ellen, közösen kell fellépnünk az uszítás, az idegengyűlölet ellen!”

 

 

A villámcsődület résztvevői kiáltványt fogadtak el a gyűlölet ellen.

 

Azonban a civishir.hu beszámolója szerint a beszédeket ellentüntetők egy csoportja folyamatosan zavarta füttyszóval és bekiabálásokkal.

 

Az egyik idősebb MSZP szimpatizáns nem bírta cérnával az akciót, és nekiment az egyik fiatal „provokátornak”, akit tettleg is bántalmazott, majd kiverte a fényképezőgépet a kezéből, és megrongálta a molinót. Erre nagyobb dulakodás alakult ki, és még Madarasi István, az MSZP debreceni önkormányzati képviselője is feltűnt a színen, de békéltető szerepben. Neki is köszönhetően több volt az anyázás, mint az ütésváltás a továbbiakban.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>