Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Szigetvári lett az Együtt miniszterelnök-jelöltje - a hírre kilépett a párt szakpolitikusa
2018-01-14 13:00:52
Szigetvári lett az Együtt miniszterelnök-jelöltje - a hírre kilépett a párt szakpolitikusa

Szigetvári lett az Együtt miniszterelnök-jelöltje - a hírre kilépett a párt szakpolitikusa

Szigetvári Viktor azt mondta az újságíróknak, hogy az Együtt az egyetlen olyan párt, amely felnőttnek tekinti a választókat, ezért nem fogják folytatni az elmúlt "évtizedek néphülyítését", nem tesznek betarthatatlan ígéreteket.     2018 tavaszának az lesz a tétje, hogy megtörik-e az Orbán-rezsimet - hangsúlyozta az új miniszterelnök-jelölt.

 

A választás végkimenetele az is lehet, hogy abszolút többséget szerez egy baloldali, zöld és liberális pártokból álló koalíciós kormány, ahogy az is, hogy a Fidesz kapja a legtöbb szavazatot, mégis elveszíti abszolút többségét - mondta Szigetvári Viktor.

 

Ma az összes olyan ellenzéki párt, amelyik saját miniszterelnök-jelöltet állított, úgy beszél a választókhoz, mintha egyedül készülne kormányt alakítani, annak ellenére, hogy mindenki tudja, a Fideszt csak egy koalíciós kabinet tudja megtörni - jelentette ki az Együtt miniszterelnök-jelöltje.

 

Ezt követően jelentette be kilépését az Együttből Komáromi Zoltán, a párt egészségügyi szakpolitikusa. Komáromi a döntését azzal indokolta, hogy véleménye szerint a vezetés, különösen Szigetvári Viktor miniszterelnök-jelölt rossz irányba viszi a pártot. Ennek ellenére marad a pártlistán.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ma már mindenkinek a környezetében akad olyan ember, aki rendszeresen használ CBD olajat, így most már biztosa...
Bővebben >>