Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Szili Katalin Orbán nevében az ősi föld jogáról hadovált Pécsett
2019-03-01 14:34:13
Szili Katalin Orbán nevében az ősi föld jogáról hadovált Pécsett

Szili Katalin Orbán nevében az ősi föld jogáról hadovált Pécsett

Szili Katalin 2009-ben még Páva Zsolt kihívója volt pécsi polgármesterjelöltként az MSZP színeiben, majd távozott a pártból, saját mozgalmat alapított, 2015 márciusától pedig miniszterelnöki megbízottként tevékenykedik.

 

A politikus, aki 180 fokos fordulata miatt rengeteg kritikát kapot, most azt mondta az MTI szerint: nem azokat kell erősíteni, akik a nemzet ellen, az Európai Egyesült Államokért dolgoznak, hanem azokat, akik a nemzetek Európájáról gondolkodnak.

 

A civil szervezeteknek a magyar nemzeti érdeket és az ehhez tartozó közjó szolgálatát kell megvalósítaniuk - hangsúlyozta.

 

Európa akkor tudja újra definiálni magát ebben a globális világban, ha a sokszínűségét azok a nemzetek jelenítik meg, amelyek őshonos népként e terülen éltek, élnek - mutatott rá a miniszterelnöki megbízott. Ők nem bevándorlók, migránsok Európában, saját szülőföldjükön szeretnének gyarapodni, boldogulni - tette hozzá./.../

 

„A magyar kormány jelentős lépéseket tett a helyzet javítására. Példaként említette a Köldökzsinór programot, az óvoda-fejlesztési és gazdaságélénkítő programokat” – hangsúlyozta most éppen fideszes agitátorként a volt MSZP-politikus.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-...
Bővebben >>