Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ambrus napja van.
Szívatják a rendőröket – túlórát kéne visszafizetniük
2015-12-19 18:00:44
Szívatják a rendőröket – túlórát kéne visszafizetniük

Szívatják a rendőröket – túlórát kéne visszafizetniük

A Tettrekész szakszervezet főtitkára szerint tisztességtelen, jogalap nélküli eljárásról van szó és ha kell bíróság előtt is kiállnak kollegáik igazáért. A felszólításban azt közölték a rendőrökkel, hogy az illegális migráció miatt Csongrád és Baranya megyébe történt átrendelésükkor szeptemberben és októberben több túlszolgálatot számoltak el nekik, mint amennyit teljesítettek.

 

Ezért követelik, hogy a levél kézhezvételétől számított 8 napon belül fizessék vissza a különbözetet. Az ORFK kommunikációs szolgálata azt közölte, az illegális bevándorlással összefüggésben elrendelt túlszolgálatok elszámolásának ellenőrzése most is tart, így jelenleg nem tudják megmondani, hány rendőrnek és összesen mennyi túlóradíjat kell visszafizetnie.

 

 

További híreink
Elindult a UPC optikai hálózata a 29-es körzetben
Az első monori otthon bekötésével a UPC kedden megkezdte a nagysebességű optikai hálózatra épülő szolgáltatások telepítését Monoron.
2016-12-07 18:47:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Tűzifával segítik a rászorulókat Monoron
Tűzifával segíti az önkormányzat a szociálisan rászorulókat Monoron. Ezzel az intézkedéssel 120 nehéz körülmények között élő család jut jelentős segítséghez a téli idősza...
2016-12-07 18:19:55, Hírek, Aktuális Bővebben
A héten másodszor is drágul a tankolás
Legutóbb a mai napon változott az üzemanyagok ára, akkor a 95-ös benzin bruttó 5, a gázolaj ára pedig bruttó 4 forinttal emelkedett.
2016-12-07 17:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Janikovszky Éva írónőről elnevezett könyvesboltot nyitott meg tegnap Bródy János énekes, zeneszerző és az írón...
Bővebben >>