Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gusztáv napja van.
Szívatják a rendőröket – túlórát kéne visszafizetniük
2015-12-19 18:00:44
Szívatják a rendőröket – túlórát kéne visszafizetniük

Szívatják a rendőröket – túlórát kéne visszafizetniük

A Tettrekész szakszervezet főtitkára szerint tisztességtelen, jogalap nélküli eljárásról van szó és ha kell bíróság előtt is kiállnak kollegáik igazáért. A felszólításban azt közölték a rendőrökkel, hogy az illegális migráció miatt Csongrád és Baranya megyébe történt átrendelésükkor szeptemberben és októberben több túlszolgálatot számoltak el nekik, mint amennyit teljesítettek.

 

Ezért követelik, hogy a levél kézhezvételétől számított 8 napon belül fizessék vissza a különbözetet. Az ORFK kommunikációs szolgálata azt közölte, az illegális bevándorlással összefüggésben elrendelt túlszolgálatok elszámolásának ellenőrzése most is tart, így jelenleg nem tudják megmondani, hány rendőrnek és összesen mennyi túlóradíjat kell visszafizetnie.

 

 

További híreink
Helyreállították felsővezetéket a Budapest–Újszász–Szolnok szakaszon
Helyreállították felsővezetéket mindkét vágány felett, így ismét korlátozás nélkül járhatnak a vonatok Tápiószele és Újszász viszonylatában - közölte a Mávinform hétfő dé...
2017-01-16 11:45:45, Hírek, Aktuális Bővebben
Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse szakaszon
Gázolás miatt akár egy órás késésekre is készülni kell a Budapest-Lajosmizse szakaszon - közölte a Mávinform hétfő reggel.
2017-01-16 08:21:22, Hírek, Aktuális Bővebben
Késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok szakaszon
Felsővezeték-szakadás miatt 20-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani a Budapest-Újszász-Szolnok vasúti szakaszon - közölte a Mávinform hétfő hajnalban.
2017-01-16 07:48:28, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
84 éve született, 44 éve hunyt el Domján Edit.
Bővebben >>