Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Géza napja van.
Téves menetrend a Volánbusz Zrt honlapján
2020-12-28 18:26:41
Téves menetrend a Volánbusz Zrt honlapján

Téves menetrend a Volánbusz Zrt honlapján

Az ünnepek alatt megfigyelhető volt, hogy a márianosztrai buszvégállomáson az indulási idők a tényleges közlekedési rend szerint voltak feltüntetve, míg a cég honlapján, a vonallistában átlagosan 30 perccel előbbi vagy későbbi időpont szerepelt.

 

A faluban elmondták, hogy a helyiek néhány perccel az autóbuszindulás előtt érkeznek a felszállóhelyre, míg a messzebbről érkező kirándulók, akik zöme az internetről tájékozódik félórát fölöslegesen fagyoskodik. Az internetes felületen azonban nem csak a buszok, hanem a Szobon csatlakozó vonatok is mind el lettek írva.  A hibát jeleztük a Volánbusz Zrt vezetősége felé. A vállalat Kommunikációs Igazgatósága meglepően gyorsan reagált kérdésünkre, amelyben a hibát elismerték, de arra hivatkoztak, hogy a honlapjuk más részén jól vannak az adatok feltüntetve.

 

Már csak az a kérdésünk maradt, hogy aki megnézi a vonallistát, amelyen a legegyszerűbb a menetrendekről tájékozódni, nem fog még máshol is utánakeresni az adatoknak, hanem elhiszi, amit ott talált, az a több tucat utas is elhitte, hogy a valós adatokat látja, amikor megtervezte a Márianosztráról való hazautazását. Különösen most kényes az ilyesmi, amikor este nyolcig mindenkinek el kell érnie a lakhelyét.

 

Kertész Z István

 

 

További híreink
Ellenzéki előválasztás: Karácsony Gergely a legnépszerűbb a Medián szerint
Karácsony Gergely vezet a feltételezett ellenzéki miniszterelnök-jelöltek népszerűségi versenyében a Medián friss felmérése szerint.
2021-02-24 18:17:42, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Ingyenes vidéki lapdömpinggel készül a kormány a választásra
A Narancs.hu értesülése szerint a City nevű lapcsaládot heteken belül indítja a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Mediaworks.
2021-02-21 21:24:03, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A Momentum a zuglói feszültség után Budakeszin is önállósodik Szél Bernadett jelölésével
Szél Bernadett független országgyűlési képviselőt, az LMP egykori társelnökét ajánlja közös ellenzéki jelöltnek Pest megye 2. sz. országgyűlési egyéni választókerületében...
2021-02-20 11:39:28, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Költözködésnél sok ember elsődlegesen a család és a barátok segítségét veszi igénybe, azonban más a helyzet ak...
Bővebben >>