Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Vilma napja van.
Tiffán hülyegyerek üzent a liberális hülyegyerekeknek
2015-12-19 15:30:33
Tiffán hülyegyerek üzent a liberális hülyegyerekeknek

Tiffán hülyegyerek üzent a liberális hülyegyerekeknek

„Liberális hülyegyerekek! Ti, kik azt sem tudjátok, kik vagytok! Ti, akik már azt sem tudjátok, ki,vagy mi ellen tiltakozzatok! Az Embernek az asszonya szül gyereket! Az embernek a lánya unokát szül! Ez annyira egyszerű, mint az 1x1! Bárcsak olyan egyszerűek lennétek,mint a raklap! De nem! Nektek ez nem megy! Nektek a reciprok a menő: Álmodj Berálylány! Soha ne feledjétek a közmondást:

Lehet a szarból ostort fonni,csak nem lehet vele csattogtatni.”

 

Megértettük: ez is egyfajta politikai kommunikáció, egyfajta véleménynyilvánítás, állásfoglalás, bele az arcunkba. Amelynek szabadságát  tiszteletben tartjuk, bármit is gondolunk róla. Voltak itt már vad dolgok, nem? De. Tiffán ellentmondást nem tűrő népi bölcsességét ugyanakkor nehéz is lenne megcáfolni. Meg se próbáljuk. Egy véresszájú hiénával most valahogy nincs kedvünk összeakaszkodni.

 

Jó éjszakát! Lefekszünk, mielőtt már mi sem tudjuk eldönteni, hogy kik vagyunk! :) Ja, és még valami: aki tudja, mit jelent a “Berálylány”, írja meg nekünk. Mert ha a királylányból képezte a képviselő úr, akkor az nem vicces. Az nagyon gáz. Gázabb, mint az ostor.

 

Molnár Bálint/kolozsvaros.com

További híreink
Fellázadtak a közhivatalnokok – nem akarnak postáskodni
Lázár Jánost kérlelik a kormányhivatalok dolgozói, hogy ne nekik kelljen kivinniük a nyugdíjasok 10 ezer forintos Erzsébet-utalványát.
2016-12-05 13:41:32, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Simán kikapott a szélsőjobb Ausztriában, az olasz kormányfő viszont elbukott
A Zöldpárt által támogatott Alexander Van der Bellen nyerte az osztrák elnökválasztást vasárnap az első exit pollok és eredmények alapján.
2016-12-05 12:00:56, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Áder nem ért egyet az Erzsébet tér államosításával
Áder János köztársasági elnök megfontolásra visszaküldte a parlamentnek az Erzsébet tér állami tulajdonba vételéről szóló törvényt.
2016-12-04 19:31:15, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az LMP szerint a minimálbér 15 százalékos emelése, a munkáltatói járulék 5 százalékpontos csökkentése és a 9 s...
Bővebben >>