Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Titokzatos interjúban Botka helyett most a Fideszt támadja a Lázár-közeli közéleti kalandor
2019-04-15 17:01:28
Titokzatos interjúban Botka helyett most a Fideszt támadja a Lázár-közeli közéleti kalandor

Titokzatos interjúban Botka helyett most a Fideszt támadja a Lázár-közeli közéleti kalandor

„Szombaton reggel megérkezik Kubatov Gábor, és értekezletet tart. Ott vannak a választókerületi elnökök – Szegedhez kettő tartozik –, ott van a helyi Fidesz elnöke, Bartók Csaba, ott vannak a Budapestről importált emberek, mint Kobza Miklós, Belénessy Csaba és társaik, meg persze a Maróti Gábor is, és megbeszélik, hogy a következő héten mi történjen. Így készülnek el a nagyinterjúk a Szeviép-vezér Baranyi Sándorral, odavezénylik a Békés megyéből importált fidelitasosokat Ujhelyi István sajtótájékoztatójára, kiküldik a budapesti cég drónját a házához. Ez így működik” - hangzik el abban az állítólag letiltott interjúban, amely a B1 blogon jelent meg Szabó Bálint (képünkön) szegedi polgármester-jelölttel – idézi a 168ora.hu.

 

A „jogászpolitikus”, aki megjárta már az MSZP-t, a DK-t s akit mostanában Lázár János emberének tartanak azt állítja, hogy Kubatov Gábor és Maróti Gábor kézi vezérléssel irányítja a szegedi jobboldalt. Megpróbálták irányítani őt is, de túl független s ezért elkezdték támadni.

 

Ezeket a támadásokat azzal magyarázza, hogy ha ő elindul a polgármester-választáson, a Fidesz jelöltjének nyilván semmi esélye nincs legyőzni a jelenlegi városvezetőt, az MSZP-s Botka Lászlót, Kubatov Gábornak pedig üzleti érdekeltségei vannak Szegeden, Lázár Jánosért pedig nemcsak Rogán Antal, hanem Kubatov Gábor sem rajong túlságosan a Fideszben, és azt gondolják, hogy ha őt támadják, akkor rajta keresztül volt Miniszterelnökséget vezető minisztert támadják – állítja Szabó.

 

Szabó Bálint szerint a héten szintet léptek a támadások, ugyanis még nem fordult elő, hogy „a helyi rendőrséget ilyen nyilvánvalóan politikai célokra nyilvánvalóan fideszes politikusok” felhasználják. Szerdán a 24.hu írta meg, hogy a rendőrök a politikus cége, a Likvid Kontroll Kft. teljes könyvelését lefoglalták tiltott követelés-vásárlás gyanújával.

 

Szabó Bálint azt mondja, hogy a saját bőrén tapasztalta „gengsztertempót”, és ha a Kubatov-féle vezetés, illetve Botka László között kell választani, inkább maradjon Botka László.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>