Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Több százan tüntettek Polt Péter munkahelyén – rendőri intézkedés lett a vége
2019-01-24 17:07:10
Több százan tüntettek Polt Péter munkahelyén – rendőri intézkedés lett a vége

Több százan tüntettek Polt Péter munkahelyén – rendőri intézkedés lett a vége

Az ügyészég érvelése elfogadhatatlan, a Fidesz újabb lépést tett a diktatúra felé – ezt mondta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a szerda esti tüntetésen a Markó utcában.

 

A momentumos Cseh Katalin felszólalásában figyelmeztetett: az elvándorlás Magyarország igazi tragédiája. Orbán Viktor vagy nem veszi észre, hogy a legjobbak távoznak, vagy még örül is neki.

 

A legindulatosabb beszéddel Kunhalmi Ágnes rukkolt elő. Ő egyenesen harcra szólította fel a tüntetőket. Majd elmondta, hogy szerinte mi a következő hónapokban az ellenzék teendője. Röviden: közös lista kialakítása az EP-választáson. Ellenkező esetben vége a dalnak – fogalmazott az MSZP képviselője.

 

A Liberálisok országgyűlési képviselője, Bősz Anett hazaárulónak nevezte Orbán Viktort majd kicsit előreszaladt, és elmondta, kiket fog majd szerinte rossz emlékezetében megtartani a történelem. Azokat, akiket Polt Péter ügyészsége ártatlanul meghurcolt, vagy éppen elengedett. És azokat, aki elvtelenül kiszolgálták a rendszert.

 

A DK konzekvensen diktatúrának nevezi a NER-t, ezen a gyakorlaton Gréczy Zsolt ezúttal sem változtatott. És Bősz Anettre licitálva hazaárulózta a miniszterelnököt.

 

A Párbeszéd nevében Tordai Bence kijelentette, hogy vannak jelek, amik azt mutatják, hogy egyre nagyobbak a viták a kormánypártokban. A Fidesz egysége repedezik, míg az ellenzék éppen most áll össze.

 

A tüntetés végén a Kossuth tériek vezetésével körülbelül ötvenen a Nyugati téri felüljárón keresztül mentek volna tovább. A rendőrök azonban körülvették őket, és szabálysértés miatt minden ott tartózkodót, a tudósító újságírókat is intézkedés alá vonták.

 

(forrás: Klubrádió – kép: nepszava.hu)

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szó...
Bővebben >>