Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Tóbiás és Gyurcsány nem egy asztalnál eszik húslevest
2016-06-02 19:10:16
Tóbiás és Gyurcsány nem egy asztalnál eszik húslevest

Tóbiás és Gyurcsány nem egy asztalnál eszik húslevest

Tudatosan nem válaszol az MSZP elnöke Gyurcsány Ferenc pártját érintő kritikáira. Tóbiás József az InfoRádió Aréna című műsorában a Demokratikus Koalíció vezetőjének minapi nyilatkozatára reagált, amiben a volt miniszterelnök azt mondta, kétszer árulták el őt a szocialista pártban.

 

„Felénk, akit leárulóznak, azzal nem szoktak egy asztalhoz ülni.” Az ellenzéki politikus ettől függetlenül helyi szinten együttműködne a DK-val:

„Kell olyan szereplő, esélyes jelölt, akinek a hitelessége, a szakmaisága nemcsak a pártpolitikai családban, hanem a helyi társadalomban is elfogadott. Örülnék, sőt azon dolgozom, hogy minél több ilyen szocialista jelölt legyen. A Magyar Szocialista Párt feladata a helyben változást akarók megnyerése” – fogalmazott Tóbiás József.

 

„Én ma azért küzdök, hogy ez az irány dőljön el június 25-én. Ha van a társadalmi koalíció létrehozásának szándéka, elköteleződése a kongresszuson, akkor nekem az a feladatom, hogy a módszereit megtaláljuk, ami lehet, hogy sokszínű, sokféle lesz. Nem állítom, hogy homogén, egy rendszer lesz a 106 választókörzet, ahogy Veszprém, Újpest, Salgótarján vagy Tapolca.”

 

Az MSZP elnöke arról is beszélt, hogy népszavazási kezdeményezéseikhez június 28-áig gyűjtik az aláírásokat. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, pártja nem támogatja az Európai Bizottság betelepítési kvótáról szóló javaslatát, amelyet ha elfogad a magyar Országgyűlés, akkor értelmetlenné válik a kormány által kezdeményezett referendum.

 

Az MSZP elnöke szerint nem lehet azt mondani, hogy a júniusi tisztújítás előtt csak a vele szemben állók kerülnek a megyei pártszervezetek élére. Tóbiás József az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a kritikák leginkább egyes programpontok hangsúlyosabb képviseletére vonatkoznak.

 

(inforadio.hu)

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megold...
Bővebben >>