Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Villámgyorsan törölték a vesztes fideszes jászberényi polgármesterjelölt profilját
2023-01-17 12:17:00
Villámgyorsan törölték a vesztes fideszes jászberényi polgármesterjelölt profilját

Villámgyorsan törölték a vesztes fideszes jászberényi polgármesterjelölt profilját

Mint ismert, jelentős, több mint kétharmados győzelmet aratott a jászberényi időközi polgármester-választáson az ellenzék nagy részének támogatását maga mögött tudó jobbikos polgármester, Budai Lóránt.

 

A DK támogatása nélkül is rommá verte a fideszes ellenfelét az edddigi polgármester, és az ő támogatói nyertek minden kerületben is. A DK helyi embere ki is lépett a pártból az eredmény láttán.

 

Az ilyenkor szokásos, a támogatást megköszönő, esetleg az ellenfélnek gratuláló Facebook-posztok azonban ezúttal elmaradtak. A Telex szúrta ki, hogy a civilben a helyi kórház orvosigazgatójaként dolgozó Besenyi Orsolya politikusi profilját még a végeredmény kihirdetése előtt törölték.

 

A portál arról is ír, hogy Besenyi hirdetései novembertől futottak a Facebookon, a politikus 667 ezer forintot költött, ebből 140 hirdetésre futotta. De eltűntek azok a posztok is, amikben a párt korábban a jelölt támogatására buzdított. Furcsa módon a törölt posztok alatt megmaradtak a „Hajrá Orsi” kommentek. Több újabb hozzászólás pedig már a választási bukást bizonyító bejegyzések gyors eltüntetését tette szóvá.

 

Vasárnap a vártnál jóval simábban nyert Budai Lóránt ellenzéki polgármesterjelölt, és az ellenzéki szövetség, a Közösen Jászberényért képviselőjelöltjei győztek mind a tíz egyéni körzetben.

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felé...
Bővebben >>