Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
„Zavarodott” férfi a postán küldött csőbombák készítője
2018-10-27 13:35:56
„Zavarodott” férfi a postán küldött csőbombák készítője

„Zavarodott” férfi a postán küldött csőbombák készítője

Az amerikai elnök a Fehér Házban újságíróknak nyilatkozva leszögezte, hogy a feltételezett elkövető cselekedeteiért nem terheli felelősség. Közben egyre több információ látott napvilágot arról a férfiról, aki a bombákat küldte.

 

„Nincs helye hibáztatásnak” – hangoztatta Trump, mielőtt elindult volna egy észak-karolinai kampányrendezvényre. Újságírói kérdésre felelve Trump kijelentette, hogy nincs oka a politikai rendezvényeken használt retorikáján tovább enyhíteni.

 

A gyanúsított Cesar Sayoc az interneten összeesküvés elméletek, álfelhasználók mikroblogjai nyújtotta megtévesztő információk és jobboldali honlapok híreinek „mérgező elegyét” fogyasztotta. Az 56 éves férfi 2016 márciusában regisztráltatta magát republikánus szavazóként, azóta a közösségi médiában Trump aktív támogatójaként ismert.

 

Az utóbbi hónapokban számos demokrata párti személyiség, a többi között Hillary Clinton és Barack Obama ellen kelt ki a Facebookon. Egyik legfrissebb Twitter üzenetében Soros Györgyöt becsmérelte, két nappal azt követően, hogy a hatóságok szerint levélbombát küldött a milliárdos címére./.../

 

Egy névtelenül nyilatkozó igazságügyi tisztségviselő a Reuters hírügynökségnek azt mondta: a hatóságok még vizsgálják, hogy más személyek is közreműködtek-e a bűncselekményben, s nem zárta ki további őrizetbe vételek lehetőségét sem.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>