Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Tekla napja van.


Üzenet Polt Péternek
Bár közismert, hogy az ön felesége kiemelt jövedelemmel, igen magas beosztást tölt be a Magyar Nemzeti Banknál, melynek vezetője állítólag a miniszterelnök jobbkeze, valamint közismert tényszerűen az ön hajdani Fidesz tagsága is, ezért eszembe sem jutna beosztásával kapcsolatban bármiféle összeférhetetlenség, amit ön is lépten – nyomon, függetlenségét hangoztatva megerősít.

Aknarakók
Ők az aknarakók! Akik magatartásukkal, minden DK ellenes megnyilvánulásukkal az unortodox illiberális hatalmat éltetik, annak megosztó politikáját támogatják, tudatosan, vagy jobbik esetben akaratlanul is.

Egy KARD vajon hány DEKA
A pártok nélküli demokrácia, kormányzás, illúzió!

Búcsúlevél
És ahol farkasflóriánok pöffeszkedhetnek a parlamenti sorokban, meg a várban újnácik verhetik a kövezetre büntetlenül önkényuralmi jelképekkel hadonászva bakancsaikat, ahol illiberális államépítésről harsognak tegnap még liberális világszövetségi alelnökök, ahol állatoznak, vak komondoroznak és gyilkolásznak ezek képviselői, ott nekem nincs többé már maradásom!

Reciprok
A Fidesz igazi arca a habonyizáltak úrhatnámsága, a pasaparkiak kivagyisága, a mészároslőrincek és lsimonok szerzési mániája, a szántókba, erdőkbe és legelőkbe fektetett nyaloncok vagyonéhsége!

A bűnüldözés sarlatánjai – a tettes olajra lép
Ám akárhogyan, akármiért is, a négy leszerelt rendőr nem beszélhet csak úgy a levegőbe.

A bűnüldözés sarlatánjai-eltűnt ügyiratok
Ám igazán akkor válik figyelemreméltóvá az eset, ha jobban megnézzük a gyanúsítottak és cégeik hátterét és összefüggéseit.

Most akkor mi van?
Még a Kétfarkú Kutyapárt sem volt képes felrázni ebből a tespedtségből az embereket, hát még az arabos farsangi jelmezekbe bújt közéleti bohócok, somosok és tuaregek, csápolóikkal együtt.

MTA tudós akadémikusai, kontra MNB unortodox lakájdoktorai
Naná, hogy nem támogatok semmilyen önkényes, a közgazdaság alapjait is felrúgó unortodox lépéseket, illiberális államépítő háttérrel, Európa csak addig jó, míg fejős tehénként használhatjuk szándékú politikai magatartással.

Egy közéleti dzsigoló közvetít a magyar mocsárban
A felcsúti kisvasutas, aki azt hiszi magáról, hogy a történelem főutcáján gyalogolva valósíthatja meg téveszmés álmait, olyan figurákkal is körbe veszi magát, mint az említett közéleti dzsigoló.

Sztrájk, vagy belenyugvás
A kérdés az, hogy ma az egészségügyben, az oktatásban, a szociális szférában van-e más lehetőség jelenleg a sztrájkon kívül ahhoz, hogy az itt dolgozók a jelenlegi hatalommal szemben érdekeiket érvényesítsék.

Spermákosok
A nagy nemzeti, „hús van ott légy is van” kormányunk ma kiegyezne a háromszáz forintos vizitdíj befizetésekkel, esze ágában sem lenne ebben a témában most népszavazást kezdeményezni, melynek lehetőségét hatalmát annyira féltve amúgy is korlátozta.

Gondolatok egy megfagyott igazgató tragédiája nyomán
Hatvanhat éves korában megfagyott saját otthonában az egyedül élő volt soproni művelődési ház igazgató. Most ilyen világ van. Senkit nem hagyunk az út szélén mondták a hatalomban lévők és mondtak még számtalan ehhez hasonlót.

A józan észre való állandó hivatkozás, meg a mindenki idióta körülöttünk szövegelés
Ő, aki szabadságharcot hirdetve állandóan a józanészt emlegeti, és ezzel békétlenséget békétlenségre halmoz, éppen úgy viselkedik, mint aki hiányában van annak, amire hivatkozik!

Dilis óra
Országunk jelenlegi vezetésének szégyenteljes megnyilvánulásaiból láthattunk, hallhattunk részleteket.

Zéró tolarencia, avagy ne nézzük egymást madárnak, egyikünknek sem tollas a háta
Hiszi a piszi, hogy csak Záhonyi kisrendőrök vesztegetnek és csak okmányirodai ügyintézők hajtanak végre korrupciós cselekedeteket, felsőbb szintű kormánytisztviselők meg nem.

Cserbenhagyás Orbán módra
Orbán nem csak Európát hagyta cserben, de az itthoni magyarokat is.

Az Albert Eszter szindróma és a Tuareg komplexus
Egy dolog biztosnak látszik, mindkét személy esetében a zavartság és a zavarosság szembetűnőbb, mint a tisztánlátás s emiatt nevezettek interneten megjelent írásaikkal inkább a demokratikus ellenzék gyengülését segítik elő, semmint annak erősödését.

Egy pávatáncos diagnózisa
Az idézettek engem és nem a habonyizáltakat igazolják!

Képzelt riport Orbán titkos összejöveteléről
Három témát fogok érinteni. Az első, hogy megyünk Brüsszelbe. A második, hogy ha nem megyünk, akkor viszont elmegyünk onnan. A harmadik pedig, miként nyerhetünk ismét 2018-ban.

Orbánnak és híveinek üzenem
Gusztustalan, visszataszító az a pávatánc, melyet lejt a politika parkettjén idehaza és külhonban egyaránt.

Sadek mondja, hogy mi a gondja
Már a kormányfő is aláírta a védjük meg az országot című petíciót, közölte a polgármester, úgy hogy te is nyugodtan aláírhatod, bíztatta Sadeket a falu elöljárója.

Orbán védelme és a terrorveszély
A kormányzással kapcsolatos elégedetlenséget a fideszesek már nem lesznek képesek cukiság intézkedéseikkel ellensúlyozni!

Földönkívüliek
De ennyire tobzódva az anyagi javak kábulatában, ebben az országban még soha sem lapátoltak össze maguknak annyit kétes körülmények között, mint a mostani hatalomban lévő felhalmozók!

Mindennapos gyurcsányolásaink
Akik még 2015 végén, a harmadik évezred elején is ott tartanak , hogy bezzeg a Gyurcsány idejében ez, meg az, bezzeg akkor így, meg úgy, ő aztán csak hallgasson, és így tovább ehhez hasonlók, azok valóban a kertészi, genetikailag meghatározott alattvalók táborába tartozhatnak mindannyian, azaz „silányok” ahányan csak vannak

Hungarikum tragikum
Ennyit most csak mutatóba a fineszes hungarikumokból, hogy miként, kiknek a révén jutottak el idáig, azt most ne firtassuk.

Ez van a Tarsolyban
kaptunk egy e-mailt a Quaestortól, kötvényünk lejárta előtt nem sokkal, hogy ha legalább 1 millió forint megtakarítást helyezünk el náluk, vagy egy új ügyfelet szerzünk nekik, aki 1 millió forint értékű kötvényt vásárol, akkor ingyen vendégül látnak a mátraházi luxushoteljükben

Egy hajléktalan álma
Ceterum censeo esse delendam

DEKA meg a többi felbuzdulás
Kardjába dőlt mindegyik

Keddi firkarcolat PÖCS
Ez a PÖCS nem más, mint a pedagógusok megfélemlítésére hozott illiberális államépítés része, alattvalókká tenni azokat, akik az állásvesztéstől, vagy az előmenetelük csorbításától való félelmükben tűrik a megalázó, egymás kukkolására való kényszerítést.

Orbán marsallbotja
Nem tudom, hogy Orbánnak a történelem főutcáján való gyaloglás ábrándján kívül még milyen víziói vannak.

Amikor a bolha köhög
A szabad munkavállalással élve hazánkból távozók, vajon mi másért hagynának el bennünket - úgy, hogy többségük soha nem is kíván visszatérni, - ha nem azért, amiért egy bangladesi menekült is, a jobb életkörülményekért.

Terrorista magyar módi
A lényeg, hogy a szervezett terrortámadást felszámoltuk, a magyar lakosságot és Európát megvédtük ezektől a veszélyes, bármire képes felfegyverzett elkövetőktől, harsogta a kormány populizátor kommunikációs papagáj kórusa.

Bizarr és megdöbbentő
A magyarok megvédésével, az ország és Európa határainak biztosításával, meg a hozzájuk való populista süketelésekkel operálva próbálják magyarázni és egyben takargatni is a látványtervezett, törvénysértő módon bevezetett és előadott rendfenntartó intézkedéseiket!

Mráz kitör minket a frász
Ha belegondolunk abba, hogy mi lesz a vége ennek az ámokfutásnak, amit agyba-főbe dicsért kormányfője és annak csapata, csápolóival együtt folytat ebben az országban!

Viktor te megkergültél
Ha azt hiszed, hogy majd a szerbek szó nélkül tűrik a menekültek visszatoloncolását

Pártok, pártocskák és pártocskácskák a demokratikus ellenzéki oldalon
Lassan készülni kell! Az idő egyre csak fogy!

Orbán cui prodest
Kockás füzetbe nem a csókos számításba vehetők elérési adatait írják fel, hanem kisbolti vásárlásaik adósságait, melyeket majd, ha lesz miből, akkor kell kifizetniük.

Szijjártó, a hadovaláda
A felcsúti bíztatta arra is, hogy vegye csak meg a méregdrága ingatlant Dunakeszin, mivel ha kell, akkor méltó módon fogadhassa partnereit, akár otthonában is.

Rogán, a hadovaláda
Ez azt is jelenti Rogán szerint, hogy szegény magyarok itt állnak majd védtelenül szeptember végéig, mivel csak akkor tárgyalhatja ismét a parlament ezt a kérdést.

Szeptember 3 – 4 még egyszer utoljára
Orbán ismét izmoskodott Brüsszelben, állandóan Magyarországot emlegetve, ahelyett, hogy kormányára és önmagára hivatkozott volna!

Szeptember 3 - 4
Csütörtök-pénteken sürgősségi eljárás keretében rendkívüli Országgyűlés.

Egy menekült szír kislány levele
Karaitin (Qaraytayn) város Közép-Szíriában fekszik közel a tartományi székhelyhez Homszhoz

Először emberek vagyunk és csak utána magyarok
Automata gombnyomogató politikusaink közül többen szajkózzák a gyűlöletkeltő, a menekültekre vonatkozó, uszító, hergelő, betanult szöveget.

Ajánlom a Legfőbb Ügyész figyelmébe
Ne gondolja, hogy örökös legfőbb ügyészként fog évtizedeken keresztül tevékenykedni, csak azért, mert a Fidesz, politikai érdekből megteremtette annak feltételeit.

Az LMP és Orbán vacsorája
Hogy mi lesz a díszvacsora menüsorán, azt még lehet találgatni.

Kenyértörés
Ha valaki itt marad, holott elmehetne, ezzel hallgatólag beleegyezik mindabba, ami itt történik, mondhatják. Viszont azt is lehetne mondani, bármilyen kátyúba kerül is az ország szekere, mindenkinek otthon kell maradnia és segíteni a dolgokon tőle telhetőleg. Csak az a kérdés, van-e belátható időn belül remény arra, hogy eredményes segítőmunkát lehet elérni./Bartók Béla/

Golgota
Akár a volt titkosszolgálati vezetőből lett borászkombinát tulajdonost nézem, akár a barackmagos költőt, vagy a belügyi államtitkárt, másokat most meg sem említek, több oldalon sem férnének el!

Pont a Ponta
Fogja majd szó nélkül tűrni, hogy hazájában rendszeresen igét hirdessenek fideszes politikusok.

Írom a levelem Sándor Máriának
Tehát igazat szóltál Mária, azok meg ismét hazudtak!

Kövér mócsingos gyűlöletrágódása
A szegfűről még hagyján, hogy elfeledkezik, de azt mondani, hogy a gyöngyvirág az emberi összetartozást jelenti, míg az ibolyának nincs fogékonysága az önazonosság iránt, elmeszakértői vizsgálat tárgyát képező kijelentés.

Orbánnak augusztus a november
Egy pozitívum azért van ebben a legfrissebb hadovában, senki sem bánná, ha most augusztusban, ezekben a napokban november lenne.

Ellenállás, vagy megalkuvás, sztrájk, vagy meghunyászkodás
Vajon mozgósít-e a demokratikus ellenzék, vagy beletörődik a nyári uborkaszezon végén abba a helyzetbe, amit jórészt magának is köszönhet?

Mondja már meg Pintér Sándor, mi lesz a hármas határnál azzal a kerítéssel
Hiszi a piszi mindazt, amit ezek mondanak.

Fidesz szellemiség 2015
Államtitkárok egymás hegyén, hátán papagájként ismétlik, kis hazánkban jólét van, mert fogy a méz, csak úgy ragad minden az egyre jobb jövedelmi viszonyokban.

Tálalom nektek Tállait
Amikor megajándékozott a Puskás Öcsivel együtt vagyok festménnyel, egészen elérzékenyültem.

Orbán megbuggyant
Hogy a harmadik évezred elején valaki Európában még mindig egyedül a baloldalban lássa minden baj okozóját, kiemelve, hogy annak hazai képviselői,csak azért nem szeretik a magyarokat, mert azok magyarok, nem semmi szellemi teljesítményre, történelmi ismeretre vall egy kormányfőtől!

A Nemzeti Cirkusz nárcisztikus Botond bohóca
A pávatáncos sasszézása idehaza a kevésbé vájt fülű tömegeket nem rendítette meg.

Látványos Tusványos
Ahol a kikiáltó azt harsogja, hogy Európa nem Amerika, tehát nem a bevándorlásra épít, és a magyar a huszadik század óta világnemzetté vált, meg ez az egész több mint egy fesztivál.

OO
Alaptörvény ide, vagy oda, Orbán és az ő világnemzeti, félázsiainak is mondott rendszere nem először mutatja ki foga fehérjét.

Gyöngyösök és kerítések, meg az összevert egyetemista lány
Most Szegeden is, erről az előítéletes tőről fakadt az ocsmány tett, a hitvány, aljas elkövetés.

Baloldali önvizsgálattal mérd fel, hogy mi a teendőd
Szerveződj hát, mert csak ennek van kormányváltó értelme és jövője...

OVM a nagy magyar nemzeti harcos
A rombolók, a gyűlölködő izomagyúak lennének a bátrak, akik a minap a fradi meccs után a metrón összevertek egy színes bőrű fiatalembert a barátnőjével együtt azzal a kísérő szöveggel, hogy takarodjon vissza Nigériába.

Egy tábornok tündöklése és bukása
A büntetőjog olyan eszköz, amely nem való a végrehajtó hatalom kezébe. Bölcs kormányzat igyekszik is attól a lehető legtávolabb maradni, pláne, ha tudja, hogy országépítő terveihez az ellenzék támogatására is szüksége van.

Megosztva és egymásra uszítva
Kinek az érdeke, hogy szétforgácsolódjon a hazai ellenzék, különösen a baloldal...

Leégtem ezekben a mostani időkben, kérek egy hűsítő online kaszinót
Mert ha érdekelné, és meg tudná, hogy mi van a háttérben, akkor gyalog is Pestre tartana, kaszával, kapával, hogy a jó büdös francba kergesse el ezt a kaszinós, pávatáncos, trükköző jobboldali populista bagázst.

Meleg témák hőségben
De ha egy Alaptörvényben a nemzeti hitvallás fontosabb az emberi méltóság tiszteleténél, akkor nem kell csodálkozni azon, hogy a homoszexualitás megítélésében az előítéletek cunamija kis hazánkban jelen van!

Kánikulás esetem a panziósköltő verseivel
L.Simon kimondott gondolatai egyébként sokat elárulnak költői világának rejtett szépségeiről is.

Hőgutás fidesznyikek
Szédült, ájult, izzadt, a támogatók fogyásától verejtékező fidesznyikek, nyugtalanul, aggódva sorsuk alakulásától, egyre másra hozzák hőgutás tüneteket hordozó intézkedéseiket.

Legyen hát akkor Dobrev Klára
Aki a demokratikus ellenzék közös jelöltjeként majd tönkreveri Orbán Viktort egy következő választáson.

Orbán pozsonyi pornója
Hogy a lámpa, meg a fogyatkozó lakosság miként kapcsolódik a pornóhoz, azt az olvasók fantáziájára bízom.

Tegnap a menekültek világnapja volt
Rendőrségünk, katonáink és katasztrófavédőink, önkéntes segítőikkel együtt, ásotthalmi barátainkkal,határvadász Irén nénikéinkkel karöltve képesek a rend fenntartására éppúgy, mint a kerítés megépítésére.

A Pintér kerítés
Az ország védelme érdekében be leszünk kerítve délről. 400 milliót költünk menekültekre, a velük kapcsolatos kérdezősködésekre meg egy milliárdot. Szépen vagyunk, nem mondom!

Nix ugri bugri Rogán Antal
A verebek egyébként is azt csiripelik, hogy még ebben az évben Rogán lelép a frakció éléről.

Nix ugri bugri Lázár János
Az állam siralmas állapotáról beszélt, meg arról, hogy reformtörekvéseiknek saját minisztériumaik tesznek alá.

Nix ugri bugri Semjén Zsolt
Persze mindent csak keresztény erkölcsi alapokon.

Kánikulai híradó, nem oda Budai, már nix ugri bugri
Jogerősen pervesztes lett több ügyben is a volt katonai ügyész, ügyvéd, a jogtipróvá lett hazudozó.

Egy ismeretlen ügyészségi fogalmazó levele Polt Péterhez
De az már, mint ügyészségi alkalmazottnak is basszusgatya a csőrömet, hogy miért visznek önnek, mint első számú vezetőnek műanyag gerincet a hivatalához, szóban hozzátéve, hogy az öné egy fonálféregével vetekszik.

Ha nem Gyurcsány, akkor ki
Világnézeti kóklerek, rockerek és képernyős celebek nőttek ki hirtelen a jobboldali populizmus tarackosából, nemzetieskedő gyökerekkel tarkítva a már amúgy is parlagfüvesített nagy magyarságtudat lélekmezejét.

Évfordulóm
Köszönöm olvasóimnak a kitartást és a türelmet, mellyel irántam írásaimon keresztül viseltetnek.

Gulyáspopulizmus a parlamentben
Még egy német konzervatív lap, a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung is megjegyzi a lényeget, azt, hogy a Fidesznek "minden jól jön", ami eltereli a figyelmet a párt belső problémáiról.

Tudósítás egy pünkösdi lélektalálkozóról
Egyesek a Jobbik oldal felé húzva átigazolnak, vagy londoni cégekbe menekítik kis vagyonkájukat, míg mások csöndben kivárnak, lesve a jókor lenni jó helyen már megtapasztalt alkalmait.

Ma Orbán napja van
De legalább egy előnyünk még lehet ebből a napból, nem kell majd tartani ezentúl a fagytól, hiszen a népi mondás szerint Orbánt elkergették arról a helyről, ahol eddig pirospontpöttyös hátsó felét melegítette.

Pünkösdi üzenet a Fidesz-KDNP részére
Megértették-e, hogy a legnagyobb magyar nem csak azt hirdette, hogy hibánk a kishitűség, hogy nem bízunk eléggé magunkban, de ennél sokkal nagyobb baj az, ha elbízzuk magunkat, s mintha önök stadionhuszár vezérükkel együtt, ebbe a hibába estek volna már régóta!

Orbán satuban
In hospitibus et adventiciis viris tanta inest utilitas, ut digne sexto in loco regalis dignitatis possit haberi.

Egy hívatlan vendég hadovaládája
Ahányszor csak kinyitják, közben szavalják a Finkelsteini ukászt: „“A kormány a józanész talaján áll, mi az emberek életébe nem akarunk beleavatkozni”

Nix ugri bugri csak beszélgetünk
Mert beszélgetni kellett azért, hol ezzel, hol azzal, hogy utána dőljön a lé a mangalicás felcsútinak éppúgy, mint a borászatba invesztáló, eddig tett szolgálatukért, jutalomként vissza nem térítendő állami támogatásban részesülő vazallusoknak, új földbirtokosoknak, szerencsejátékos kaszinósoknak, pirospont pöttyös hátsó feleket fényesre nyalóknak!

Egy kis orbanológia
Meddig lehet tűrni még mindezt, avagy meddig tűrjük még

Személyes névmásaink nemzeti tanácskozásban
A Tárki szerint jelentős mértékben megnőtt az idegen ellenesek aránya hazánkban.

Először álljunk meg egy polgári szóra
Aztán amikor a párt vezetője a miskolci rendőrkapitány támogatása miatt elismerte, hogy ez hiba volt, az ellendrukkerré vált fotóst ez nem elégítette ki, tovább exponált.

Ünnep utáni hangulatban, ez minden csak nem lét és közbiztonság
Május elseje volt tegnap, az ellenzék ahányan csak voltak annyifelé ünnepeltek.

Egyes szám első személyben telefonon
Ugyan már Martin, ne izélj velem, ne mond, hogy ezeken a nemzeti konzultációkon csak olyan kérdéseket teszek fel, ami jó nekem.

Orbán meg a halálbüntetés
A jobboldali populizmus magasiskoláját bemutató Orbán ma sem tréfál, kijátssza ebbéli kártyáit minden esetben, amikor kell.

Lázár a trafik császár
A lapátra teendők listája már úgy is alakul, hogy kik kerülnek még rá, az a jövő zenéje.

Ötödik vasárnapi firkarcolat, és ami Orbán Viktor fejében van
És ők majd tisztába tesznek mindent, azzal együtt, ami Orbán fejében van.

Hiszékenyek vagyunk
Az éden hotel Costa Ricás csöcsein felnőtt nép elhiszi az ökörségeket is.

Lyukra futott félázsiai Altus bohóckodások
Az Altus megbízása is azt bizonyítja, hogy Brüsszel továbbra is aktívan dolgozik az Orbán kormány ellen.

Egy nemzeti okos tojás, ami záp
Hogy miként és hogyan, no meg miből, az is megérne egy misét.

Most akkor Kiss Ernő rendőr tábornok csak egy vicc, vagy véresen komoly történet
Vajon a hazai bűnüldözés állapotáról is kiállít bizonyítványt az, hogy egyik, évekig prominens vezetője ennyi mindenen ment keresztül mostanáig?

Na, ide figyuzz Rétvári Bence
Nézzük hát Öcsém, hogy mire is vagyunk képesek!

Nem vagyok rasszista, sem antiszemita, csak nemzeti ellenzék
Csak mutassa be mindenki a családfáját a biztonság kedvéért, hiszen az elnök is megmondta, ha kiderülne, hogy vannak zsidó ősei, akkor lemondana azonnal.

Győzött a jobbik ?
Kérdezi Hetyefői Sadek, a kiváló közmunkás, állandóan ismételve, hogy hiába, ha ez a párt volt a jobbik, akkor neki kellett nyernie!

Csütörtöki orbánoskodások
Amíg a jobbik a cukiságot azért választotta, hogy hátha leesik neki valami, addig a polgárinak hazudott pártszövetséget kormányzati szinten is képviselő pávatáncos kínjában jó pofizhatott.

Semjén és az ő szentségtörése
Állást kell, hogy foglaljak ebben az ügyben, úgy is, mint egy valódi magyar, nem pedig álnemzeti Vizsla hűséges társa.

Ajkát nem mindegy ki veszi ajkára
A vasárnapi választás tétje, hogy megmutassa, kormányváltó hangulat van az országban továbbra is.

Gondolatok Ferenc pápa húsvéti üzenetéről
Semmilyen nemzeti hitvallás fennkölt hangoztatása nem lehet előbbre valóbb és fontosabb az emberi méltóság tiszteleténél.

Cégtemetők sírásói
A Kaya Ibrahimos és a Josip Totos zsonglőrködéseket vajon minden mélynemzeti kaparj kurta magyar eltanulta?

Gyógyvízország
Most persze mondhatja a mai napon mindenki, hogy ez az ember túl sok nagyigmándit ivott, meg mellé tiszajenői Mira vizet és azok voltak, amik ennyire meghajtották még az eszét is!

Hol vannak a lakájelemzők és a csókos tollforgatók?
Érdekes, milyen nagy a csönd a hatalom árnyékában hűsölő „véleményformálók” között az Orgován témában.

Az indíték
A nyereségvágy eluralkodása, a pénz és a hatalom összefonódásának, mint példakövetésnek dicsérete.

Bennfentesek
Naná, hogy a vadászat az bizalmi tevékenység, miként a futsal csapat játéka is.

Képzelt riport Orgován Bélával
Majd a belügyminiszter és a legfőbb ügyész megbízható munkatársai felgöngyölítik ezt az egészet szőröstől, bőröstől.

Lehet, hogy a végén még Simicskának lesz igaza és Orbán tényleg olyan
Akinek egyszer rákente arcára Simicska azt a valamit, az már le nem mossa onnan!

A Jobbik eset
A goebbelsi bohóciskola magyar tagozatának híre már Brüsszeltől New-Yorkig eljutott.

Mi lehet még a Fidesz tarsolyában, avagy Tarsoly és Kiss Szilárd meg a többiek
Felkötheti az alsóneműjét a rendőrség és az ügyészség is, ha mélyére akar ásni a Quaestor ügynek, de hát errefelé nincsenek milánói ügyészek.

A nagy magyar nemzeti HunGuard Kft tündöklése
Német Szilárd fideszes rezsibirkózó előírásainak megfelelő úgynevezett számlatanúsítás

Gondolatok egy filozófus politikai helyzetelemzéséről
Így aztán nem is csoda, hogy nála Schiffer a pozitív példa, Gyurcsány meg a negatív.

Ajka Tapolca
Terjesszétek, kinyomtatva is, és juttassátok el minden házhoz, minden lakásba az alábbiakat, emlékeztetve az embereket a Jobbik valódi arcára, ami a cukiság mögött van.

Vizoviczki
Sok kérdés még megválaszolatlan, de meddig, az itt a kérdés.

Görbe uborka
A pávatáncos, első számú populizátor beszéde a szokásos kábító elemekkel volt tarkítva.

Forr a dalom
Mit feleltek majd nekik, ha majd ők is balról figyelik a jobbról előzőket itt.

Bekaphatják
És azok is, akik szótlanul tűrik mindezt, arra várva, hogy majd mások tegyék meg azt, amit nekik kellene, azt gondolván, hogy okos enged, szamár szenved, meg, hogy hallgatni arany és ne szólj szám, nem fáj fejem.

Egy önimádó naplójából
Én nemzetem jóságos türranosza vagyok.

Pintér nem kér bocsánatot
Vagyis ami jogsértő, az Pintér szerint törvényes volt.

Közröhej
Egy ország világ előtt négy betűvel lespriccelt és lespiclizett kormányfő fog beszédet mondani a toborzott ifjúság előtt!

Nőnapi köszöntő
Pont és vessző nélkül, csak úgy magától egyhuzamban, mindenen áthömpölygő szeretettel előadva.

Sorsunk háza
Egyébként soha nem látott szegénységi növekedés közepette élünk, miközben milliós havi jövedelmekkel grasszálnak körülöttünk a kormányhoz közeli csókos káderek.

Altató
Például arról, hogy az illetékes hatóságok miért nem rohanták le a Buda-Cash ügyben érdekelteket legalább fele annyi energiával, mint azt tették az Ökotárs témában.

Fidesz az álarcosbálban
Harrachos erkölcscsősznek öltözöttek vették körül ekkor a viháncolókat, a jobbikból származó maguk fajta mélymagyarokkal, kidobáltatva az európai lobogókat mind az ablakokon.

Várkert Bazár, mint a kormányzás szimbóluma
A székely Mózsi bácsi mindenhez értő anekdotázásával folytatódott a szpícs, annak megállapítása mellett, hogy a nemzeti függetlenség jobb életet ad, és a nép végre nagykorúvá vált.

In memoriam Kuzma Mhály
Tegnap volt tizenhét éve, hogy az alezredest a körülmények, egyes személyek közvetett közreműködésével halálba kergették!

Oknyomozó ficamok Célpontban
Az Orbán nyalókát tíz éven át szopogatók felálltak és kijelentették, hogy szeretett vezérük pedig nem az, aminek a gimis volt haver Simicska négy betűs szóval őt titulálta.

Jobboldali hozzászólók stílusgyakorlata
Változatlan formában közlöm, mindenféle javítás, vagy kiegészítés nélkül, tanulságos mit ne mondjak.

Ságvárizók
Mert szerintük már az is törvénysértő, hogy a mai Magyarországon több ezer ember vallhatja magát Ságvárinak!

Robika
Robika koponyaüregébe hatoltak a sörétek, agyroncsolást okozva, szívét és tüdejét ugyancsak eltalálták.

Negyedik vasárnapi firkarcolat
Mint egykori Fidesz alapító mondom néktek, és mint ellensége nemes cselekedeteknek s barátja a túrós csuszának, hogy nincs sok időnk rendet rakni itt, ebben a hazai zűrzavarban.

Friss nemzeti, jobboldali populista lózungok
Ilyenkor kell szerénynek lenni, mint az ibolya, - nem lenne helyes, ha a kormány dicsérgetné magát, elismerés a választópolgároknak jár, akik bizalmat szavaztak nekik 2010-ben és 2014-ben is.

Kis magyar habonyológia
Audival, Lexussal és Mercedessel furikáznak, a Gresham Palace éttermébe járnak a herék, feltűnő külsőségekkel palástolva ürességüket.

Elfogni, vagy elengedni
Nem, ezt valóban nem lehet elképzelni másutt, csak Magyarországon!

Jött ment Putyin
Orbán és kommunikációs szabadságharcosai majd meghangszerelik ezt a pár órás villámvizitet és amit lehet kihoznak majd belőle a pávatáncos villásnyelvű dicsőítésére.

Bayer így várja Putyint
Isten hozta elnök úr, hízeleg Bayer, miközben kijelenti, hogy Európa amerikanizálódik, és naná, hogy az oroszoknak van igazuk.

Váradi létrája
Ez volt az a létra, ami a hírek szerint leesett Váradi autójáról, s amiért ő a kocsiból kiszállva visszafordult, mielőtt elütötték.

Harmadik vasárnapi firkarcolat
Minden hír jöhet, most jöhet, miért jár majd hatalmi köszönet, de a lényeget ne, a lényeget, hogy a kormány fölött gyűlnek, egyre csak gyűlnek, sötét, viharos fellegek!

Felszólítom Polt Pétert
Magam is több esztendőt töltöttem el az ügyészségen ebben az időszakban és az említett idézetben nem találok semmi kivetnivalót!

Eszméletlen eszmeiségek
A jobboldali populista nemzeti tébolyda telt házzal üzemelne, ha lenne, mert ennyi rögeszmés, téveszmés eltévelyedettet, amennyi a mostani hatalomban kóvályog, nem hordott még hátán az anyaföld.

Képzelt riport menekült ügyben
Szeged Határrendészeti Kirendeltség ( HRK) menekültek sokasága elhelyezve sátorba, konténerbe, garázsba, 120 férőhelyes sátorba, amire egy rendőr felügyel fegyver nélkül.

GFG és OVM
A Fidesz tele van kettős kötődésű hősökkel és gazdátlan szamurájokkal, akik talán nem is tudják, kihez is igazodjanak, mondta volt GFG.

Bohócok a magyar nemzeti nagy cirkuszban
Ki hetedhét országra szóló köpönyegforgatóként, ki gyomorforgató belügyérként, míg más világnézeti zene- bonájával próbálja tapsra ingerelni a nagyérdeműt.

A baloldal már megint uszít
Mondja a Fidesz kínjában, ahogy utolsókat rúgja, viselt hazai és külhoni dolgai által okozott betegségének végelgyengülésében.

Orbán egy ondó mondta Simicska
Na, nem éppen ezt a kifejezést használta, hanem egy közérthetőbbet és ezzel föl is gördült a függöny a legújabb nemzeti színjátékra.

Plebejus vagy populista
Ezért nekünk kulcskérdés volt, hogy a Várbazárt, amint lehet rázzuk gatyába, ha szabad egyáltalán egy királyi létesítménnyel kapcsolatban ilyen plebejus kifejezést használni.

Orbán vergődése az ukrán konfliktusban
Miért is viselkedne másképpen a külpolitikában, mint az itthoni hatalomgyakorlatban.

Illiberális imahalmaz
A Liberális Internacionálé egykori alelnökének, Orbán Viktor Mihálynak ajánlom.

Nehogy már Gyurcsány szélsőséges politikát folytasson
Gyurcsány Ferenc ugyanazt a szélsőséges politikát folytatja, amivel egyszer már tönkretette az országot – adta hírül közleményben a pártelnök évértékelőjéről a Fidesz.

Még hogy Gyurcsány szélsőséges politikát folytatna
Gyurcsány Ferenc ugyanazt a szélsőséges politikát folytatja, amivel egyszer már tönkretette az országot – adta hírül közleményben a pártelnök évértékelőjéről a Fidesz.

Második vasárnapi firkarcolat
Emlékezet zavaros vizein eveznek felénk, ők a csodateremtő istenes zsenik.

Kutyavilág van Magyarországon
Idehaza sok kutyának jobb dolga van, mint az emberek egy részének.

Parlagfüves ügyészség
Volt már bőven ügyészséggel kapcsolatos olvasnivaló, bíróság által kritizált vádiratoktól kezdve, elutasított feljelentésekig, és még e kettő közötti egyebekig.

Orbán szólítsa fel ismét Vidát
Álljon ki és vállalja amit állít.

Aki látja Kiss Ernőt
Mondja már meg neki, mesélje el, miként áll a befolyással üzérkedés ügye.

Baloldali capriccio
Nem pótolhat semmilyen baloldali formáció egy új társadalmi kiegyezést.

Vasárnapi firkarcolat
Történelmi emlékeztető mai fiataloknak, hogy mennyi minden történt mostanáig egy szusszantásra, egyben, pont és vessző nélkül, csak tájékozódási pontokként..

Nemzeti Toj-Toj rendszer
Mivel minden végterméknek hasznosulnia kell, ezért a nemzeti kormány döntése alapján létrehozzák az országos pottyantó hálózatot.

Firkarcolat
Bevezető. Firka lenne, meg karcolat, együtt a kettő pedig firkarcolat.

Egy maffiózó naplójából
Az anonimitás fontos dolog, itt a neten is, hát még a törvénysértéseknél, de szerintem a bűnüldöző is hatékonyabban tud dolgozni, ha névtelen marad.

Most már biztos, hogy ez a Horváth, az a Pintér féle miniszteri biztos
Súgta fülembe a soha nem azonosítható, de annál tájékozottabb informátorom és elkezdett mesélni.

Szegények és gazdagok
Semmi baj azzal, hogy hazánkban vannak, akik tehetősebbek a többieknél, a baj azzal van, hogy túl nagy a különbség az átlag, vagy annál alacsonyabb keresetűek és azok között, akik kimagasló jövedelemmel rendelkeznek.

Vigyázó szemetek ismét Veszprémre vessétek
Február 22 lesz a következő olyan időpont, amikor ismét csapást lehetne mérni a Fideszre, nem tüntetésekkel, különböző elszigetelt kezdeményezésekkel, hanem demokratikus választással, és azért lássuk be, ez lenne az igazi.

Nyomorultak
Az MDF lerombolása, romjainak eltakarítása alapvető politikai érdeke volt Orbán Viktornak.

Minden magyarhoz
Osszátok mindenfelé, barátaitokhoz és ismerőseitekhez.

Nyuggerlevél
Valaki bedobta a postaládámba, minden kísérőszöveg nélkül.

Polt Péter ébresztő
Jó reggelt kívánok, most már igazán felébredhetne a törvényes felügyeletet is ellátó hatóság.

Tüntetgetünk
Az alábbiak csak feltételezések, melyek akár meg is valósulhatnának.

Gépházzaj
Valami zűr van a pártszövetségi fogaskerekekkel, a NER meghajtó művei nyikorognak, a kormánymű zajos és a fékek is felmondták a szolgálatot.

Cigányember levelét folytatva megírta
Roma gondolkodóként megpróbálom magamban összerakni az évszázadokon átívelő kálváriáját a cigányságnak.

Cigányember levelét megírta
Őket, akiknek karján ott a tetovált rabszám, tagadta meg nyilvánosan Balog miniszter. Őket és a roma holokauszt valamennyi áldozatát.

Sumákok foglyai vagyunk
Régi görög mondás, vannak akik, noha bölcsességet nem tanultak, mégis bölcsen élnek, és vannak, akik a legcsodálatosabb beszédeket tartják, miközben a legmocskosabb dolgokat művelik.

Rikárdozóknak üzenem
Ezt írta nekem egy ismeretlen dékás tag a minap.

MostMi van
Most az van, hogy stadionos Viktorral szemben álló ellenzéki oldalon nagyobb a káosz, mint eddig volt.

Egy majdnem Orbán melletti tüntetés elé
A felcsúti stadionmániás elégedett lehet, mert az esti tüntetés szervezői által tett nyilatkozatokban nevét még nyomokban sem leled.

Orbán örömére, így is készülünk a holnapi, nagy civil tüntetésre
Hogy a kommentelők közül ki kicsoda, azt csak a jóisten tudja, meg a kormány azon illetékesei, akik a megosztás végett oda küldték őket!

Iwiw, vagy amit akartok
Az már biztos, hogy a lakosság számára vetítve kis hazánkban politizálnak a legtöbben és itt van, a legtöbb ver síró is.

Aki belepiszkított a karácsonyba
Az nem más, mint az ötös számú párttagkönyves, fideszes mélynemzeti firkász.

Karácsonyi üdvözlet
Szeresd meg őt is, a hajléktalant, Miatyánk, ki vagy a mennyekben, adj neki forró levest, meleg pulóvert a nagy hidegekben és megbocsátón szeresd.

Pintér
A Fővárosi Törvényszék, december 2-án meghozott, első fokú ítéletében kimondta, hogy Pintér Sándor szolgálati nyugdíjasokkal kapcsolatban tett állításai valótlanok voltak, és azokkal megsértette egy volt rendőr személyiségi jogait.

Egy veterán fideszes üzenete Lázár Jánosnak
A megszólítás csak azért tűnhet a szokásostól eltérőnek, mert ezek után kutyába se veszlek!

Műveleti terület
Az általa oly előszeretettel használt józanész alapján, vajon miért mondta mégis a kormányfő azt, hogy Magyarországot műveleti területté nyilvánították, ez itt a kérdés.

Amiről nem lehet beszélni, arról hallgatni kell
Persze, hogy nem én mondtam mindezt, hanem Ludwig Wittgenstein, osztrák filozófus, ő művelte ezt a tudományt, én meg csak oktathatnám jó esetben, képzettségem szerint.

Azt mondta a feleségem
Misikém, annyira megőszültél már kedvesem, hogy ideje lenne egy nyugisabb helyre kerülnöd.

Hintába vagyunk ültetve mindannyian
Most, hogy a kormánypártok népszerűsége soha nem látott mértékben gyorsulva zuhan, Orbán népszerűség vesztése még inkább, ideje ismét kimondani, hogy ezek hintába ültettek bennünket!

Polt hátán folt
Nem azzal van gond, amiről a legfőbb ügyész beszámolt, hanem azzal, amiről nem!

Orbán sumákol és ideges
„Ha a hatalomnak nincs semmilyen kontrollja - illetve csakis saját maga -, a rendszer szükségszerűen önkényuralomba torkollik.”(Örkény Antal)

A Nagy Emília ügy
Bizony mondom néktek, nagy az Isten állatkertje és a legtöbb helyen nincs is kerítés!

Orbán ma reggel is a rádióban nyilatkozott, elrugaszkodva a valóságtól
Szokás szerint mondta a magáét, víziójából merítve rendesen.

Blogok és bloggerek
Nyár végén a Beszélő online kiadásában Haldoklásunk anatómiája címmel Petőcz György tett kísérletet arra, hogy felvázolja a „megmondók”, a bloggerek természetrajzát.

Már ágytálazzák a Fideszt
Ezek lassan már könnyíteni is alig tudnak magukon önállóan, sőt az utóbbi időben rendszeresen maguk alá is piszkítanak.

Maffiaháború, utószó, vagy ez még csak a kezdet
Az egész olyan, mint egy bűnügyi panoptikum.

Mocskos Fidesz
Nem gondolták volna a kétharmados eufóriában vitustáncot járó fideszesek, hogy mára a tüntetéseken majd ezt fogják skandálni a magyarok.

Vigyázó szemetek Veszprémre vessétek
Mondanám minden ellenzéki erőnek és civil szerveződésnek, mindenkinek, aki a mostani hatalom leváltásán szorgoskodik.

Fidesz bukta, üzenet Lánczi Tamásnak
Amikor egy Századvég alapítványi, vezető elemző szakmai éleslátását elhomályosítja elfogultsága a jelenlegi hatalom iránt, akkor szükségszerű a pofára esés.

Rétvári, meg a keresztény gyökerek
A jólfésült választékossággal, jobboldali frázisokat papagájként puffogtató ifjú populizátort illik szembesíteni vasárnap előtt Isten földi helytartójával.

Miért inkább Schmitt és nem Gedó
Érdemek itt is, meg ott is, de van még valami más, ami számít!

Várkert Bazár, mangalicák meg a kóser alkotmány
Ahány fej, annyi érzés, ahány ember, annyi vélemény.

A szónokok, meg a tömeg
A szónokok többsége a tegnapi tüntetésen gyenge volt, mint a harmatos libalegelő.

Valaki mászkál a fejemben és üvölti, hogy bármi megtörténhet
Mondtam, hogy nem lesz netadó, de nem kell izgulni, van még ötletem, hogy miből pótoljuk.

Cöf cöf Bayer
Újra mondom nyomatékosan, hogy még ő is megértse, itt pedig nem lesz békemenet!

Most már biztos, hogy Orbán nem százas
2014 végén, a harmadik évezred elején azt mondani, hogy a mai Azerbajdzsán mintaállam, meg, hogy annak elnökének apját, aki mellesleg a KGB egyik vezetője volt, agyba-főbe dicsérni, azért nem semmi teljesítmény egy uniós ország kormányfőjétől.

Megérkezett baltás ország vezetője
Azon kevesek közül, akik eleget tesznek Orbán Viktor Mihály meghívásának, már ha van mersze bárkit is meghívni, megérkezett hazánkba a baltás gyilkost szabadon engedő azeri elnök.

Magyar út
Ütköző zóna vagyunk, mondja a századvégi stratégiai igazgató.

A jóságos Spinoza szépsége
Szokratész hasznosság következtetése a jó fogalmánál, visszaköszön Spinoza munkásságában is, annak ellenére, hogy kettőjük között azért eltelt pár száz esztendő.

Ganézók
Ennyi trágyát felhalmozni és kihordani a nyilvánosság földjére, mint amennyit a hazai kormánytagok az utóbbi időben megtettek, azért nem semmi teljesítmény.

Fidesz harakiri
A hadovaláda kinyílt, csak úgy ömlenek belőle a jobboldali populizátorok hazugságai, mint a vízfolyás.

Magyarország Legfőbb Ügyészének figyelmébe
Csermely Péter kiugrasztotta a nyulat a bokorból, meginterjuvolta Vida Ildikót, aki bevallotta, hogy kitiltották az USA-ból.

Egy ötödikes levele Harrach Péterhez
Ha nem teccik harrachudni akkor elmesélném ezzel a vasárnapi zárvatartással kapcsolatban, hogy mit gondolok róla.

A jóságos Szokratész
A lényeg, hogy "egyetlen jó létezik csak: a tudás, és egyetlen rossz: a tudatlanság", és ha túl közel vagy a politikához megéghetsz, ha meg eltávolodsz tőle, még rá is fázhatsz, mondták a régi görögök.

Halottak heti makáma
[Festum Omnium Sanctorum- üdvözült lelkek, se pont se vessző]

Polgári engedelmesség, vagy engedetlenség
Ez itt a kérdés a jövőt illetően, nincs más választás, dönteni kell!

Orbán miatt tüntettünk, meg az internet adó ellen
Ha civilek vagyunk, akkor az internet adó ellen, ha meg ellenzéki pártok, akkor Orbán ellen,de kik vagyunk, ha mindkettő miatt megyünk az utcára?

Van még egy kis idő a 48 órából
A kormány, automata gombnyomogató parlamenti képviselőivel együtt még változtathat este hatig a netadón való hozzáállásán.

Tüntettünk
Ismerem a magyart…annyi nyomorúság dacára is még mindig okulni nem tudott, s nem tudta megtanulni, mikor kell felhúzni a vitorlát, mikor vesztegelni s mikor horgonyt vetni; hanem csak nekimegy lelkesedésével, mint a vak légy, egyik a másiknak. /Széchenyi/

M.André Goodfriend és az USA tudják azt, amit mi még jobban
Több mint száz újságíró hallhatta pénteken 15 óra 13 perc körül, amikor az ideiglenes ügyvivő azt mondta, hogy még október 6-án, először a kormányt értesítették és csak utána az érintetteket.

Bűnpártolók
Akik illetékesként nem tesznek meg minden tőlük telhetőt azért, hogy a korrupciós, kitiltásos ügyeket felderítsék és kivizsgálják!

Egy kis ünnepre való
Képzeld mi történik! Ma a harmadik évezred elején 2014. október 23-án, Magyarországon kiegyezik a bal és a jobboldal.

Váradi András üzent Mészáros Lőrincnek
Engem itt angyalok vesznek körül, ellátnak, becéznek, gondoskodnak rólam minden percben.

Sumákok
Volt ideje hétvégén a kormányfőnek és az általa kijelölteknek arra, hogy felkészüljenek a tegnapi parlamenti ülésre.

Kis magyar orbanológia
A tömegek befolyásolásának „tudománya”.

USA fenyíti Orbánt
Ha már az itthoni ellenzék nem képes az Orbán által felállított aranyi democsokráciát védő kordont bontani, megteszik azt a szövetségesek.

Bojkott, vagy részvétel
A kérdés, hogy miként lehet együttműködni olyan ellenféllel, akit hétfejű sárkánynak tartok.

Krémer kontra Krémer
Lehet itt csűrni, csavarni a szavakat, bárhonnan is közelítjük meg október tizenkettedikét, ugyanoda jutunk: az üléspont határozza meg az álláspontot.

Ki a parlamentből
Egy kormánypárti képviselő a padsorokban, de hol van a többi százvalahány?

Hogy is állunk Gréczy Zsolt?
Lehetnénk közelebb is az Orbán-rezsim leváltásához.

Hiszékenyek
Mindenki mondja a magáét velem együtt.

Utolsó kampánylöketem
Harc, küzdelem, győzelem, diadal!

Orbán a gyóntatószékben, választások előtt egy nappal
Tudom atyám! Már 2007-ben a budapesti Marcibányi Téri Művelődési Központban, a Jövőnk vitasorozat első zárókonferenciáján megmondtam, ami ma is aktuális, csak ellenzékünk nem képes ilyen szlogeneket alkotni. „Fel a mélyből, aki magyar”!

Részlet egy Fidesz aktivista kampányszövegéből, egy a százezerből
Mamikám! Ha nem ránk szavaz, akkor annyi a rezsicsökkentésnek!

Románia-Magyarország október 11, FTC szurkolói csoporttagoknak kötelező
Bukarest kötelező, döntöttek a Fradi Tábor szurkolói csoportjának vezetői a részvételről.

Orbán trükkje a nagy korszak küszöbén
Kis zsákfalu polgármesterjelöltje mondta, hogy bár függetlenként indul, de mégis fideszes támogatással, mert ha nem ezt tenné, akkor megválasztása esetén neki meg a falunak annyi.

Rogán, egy minden gyanú felett álló polgár
Fedhetetlen, mert ahol most van, ott hozzáférhetetlen bármely ellenőrzésre jogosult számára, legyen az törvényességi felügyeletet ellátó szervezet, adóhatóság, rendvédelem, titkosszolgálat, vagy civil számon kérő gyülekezet, mert minden a Fidesz kezében van és ennek a pártnak ugyebár ő a frakcióvezetője.

Genetikusan mégis alattvalóként lehetünk meghatározva
Kertész Ákos szerint biztosan, és most ebben a mai helyzetben magam is úgy érzem, hogy akár igaza is lehet.

Bal és jobboldal, vagy csak demokraták
Akit tegnap még rasszista kijelentései miatt hányingert keltőnek tituláltak, az ma már demokraták polgármester jelöltje lett.

Római Klub, meg a szegény ember tehene
Mindenki el van foglalva a maga bajával, szocialistáktól kezdve a kisemmizett gazdákig.

Kampánylazító G-pont
Sokan szeretnék megtalálni a dolgok lényegi pontjait, de keveseknek sikerül.

SOS
Mentsétek meg lelkeinket, Magyarország a demokrácia tengerén egy süllyedő hajó.

Culáger, vagy kőműves, és amiről Török Gábor hallgatott
Azzal kezdi múlt hétvégi „Mindenki lehet kőműves” c. írását

Pávatáncos humorzsák
Ismeretlen szerző humorpályázatra írt művének idézeteket tartalmazó kivonatából, amely idáig sehol semmilyen körülmények között így nem jelenhetett meg.

Gondolatok és vélemények, mint tájékozódási pontok UD Zrt ügyben
Nem nagyon látni még hol lehet a kijárat, ebben az évek óta tartó eljárási útvesztőben. A tájékozódási pontok is ide - oda vezetnek.

A többség diktatúrája
Keresztényi erkölcsi alapokon, még ráadásul pártügyészként is olyan nyilatkozatot tenni, hogy a demokrácia nem másról szól, mint a többség diktatúrájáról a kisebbség fölött, jócskán túltesz a volt miskolci rendőrkapitány elhíresült kijelentésein is!

Ipi apacs te vagy a hunyó
Kampány idő van, alig három hét és választunk megint.

Szegénység és a társadalmi igazságosság
Közismert tény, hogy 2010 óta látványosan nőtt hazánkban a szegények száma.

Orbán alvó ügynöke Tuareg
Szerettem volna látni, hogy a felcsúti által védetté nyilvánított területre, a Kossuth térre kapott volna-e még valaki is lehetőséget, az elhíresült fogászon, Tuaregen kívül arra, hogy oda kormány ellenes tüntetőket szervezzen.

Portik
Egy biztosnak látszik, ez év május 22-én bűncselekmény hiányában megszüntették a bűnpártolás miatt több mint egy évig tartó nyomozást a Portik Tamás és Laborc Sándor közötti találkozó ügyében.

Szelenyi Zsuzsanna
Jakab, levezető házelnök tegnap a parlamenti ülésen, 11,25 órakor Szelényi Zsuzsannát Szelenyiként szólította, független képviselőként való hozzászólásra.

Napirend előtt
Most akkor mi lesz a forinthitelesekkel, ha nekik is vissza kell térni az új törvény szerinti szerződéskori kamatszintre?

Azonnali kérdések ajánlása őszi ülésszakra
Ha a Gripenek kiképzési feladatokat hajtottak végre az Üllői úti stadionavatón, akkor a maguk után húzott zöld-fehér csíkok is annak részét képezték?

Végtörlesztők
Ez a kormány egy rakás szerencsétlenség, átvágja rendesen a jónépet a rezsicsökkentéssel éppúgy, mint a devizahitelesek megsegítésével.

Navracsics, ha másnak nem is, de kevésbé fontos biztosnak azért jó lesz
Égnek ezek, mint a kapcarongy, mert Európa a magyar lakosságot nem fogja büntetni a kormány helyett.

Látványtervezés megfelelési kényszerrel
A megfelelési kényszer olyan erős, hogy hatása még gerincferdülést is okozhat.

Hogy az a Matolcsy György
Majd megmondja hazánk szellemi hungarikumjaként, miként kell hozzájárulni ahhoz, hogy több tiszteletet kapjon Magyarország.

Kötcse pimpós fröccse
Nyitrai százezres aláírásgyűjtő csapata adhatott le azért olyan hangulatjelentéseket is, melyekben mutatkoztak a romlás virágai.

Az OGYM paradoxon
Az Ország Gyűlése Mozgalom, akár zászlóshajója is lehetne az ellenzéki ellenállásnak a jövőben.

Ezt is titkolják előttem
Sosem tudom már meg, pedig szeretnék hosszú életű lenni.

Förmedvényszobor meg a kórus
Teljesen mindegy, hogy a mai hatalmasok mit mondanak, a szabadság kórust nem tudták elhallgattatni.

A ma esti celeb frizbi elé
Hogy mi az, ami kegyeletsértő, és mi az ami nem, azt döntse el az olvasó.

Mészáros Lőrinc vagyok, de az RTL-nek nem nyilatkozok
Mondhatja bárki, hogy lerágott csont a vele kapcsolatos hír, vagy bármely történet, de hát nem is az ö személye a fontos, hanem az a stílus, életmód és szemlélet, melyet képvisel.

Csak egy demokrácia lehet liberális
Az emberi méltóság tisztelete, az egyén szabadsága előbbre való bármely nemzeti hitvallásnál.

Ingyenes kiadványok, de mégis miből
A hatalmon lévők cidriznek attól, hogy mi lesz, ha bebuknak az őszi önkormányzati választásokon.

Vágó
A hegyvidéki látófigyelő kvíz ember elindul az önkormányzati választásokon.

Magyar módi
Dehogy is akarnék én egyetérteni a magyarok genetikailag kódolt alattvalóságával

So si
Olvasom a magyar nyelv cigány jövevényszavairól szóló írást.

Százezren önként és dalolva
Ha igazak a hírek, akkor százezer kormánypárti szabadságharcos aktivista gyűjti majd ajánlóíveken a támogató aláírásokat a Fidesz-KDNP jelöltjeinek, köztük a függetlenként induló támogatottaknak is.

Nyárvégi vasárnapi gondolatok
Néha megengedheti magának az ember, hogy öniróniával fűszerezve közölje gondolatait.

Államadósság nem álomadósság
A polgári kormány idején kitörtünk az adósságcsapdából.

Mellékesen
Az illiberális kifejezés vajon miért hiányzik a tusnádfürdői Orbán beszéd angol fordításából

KENYÉR
Olyan vagy, mint egy falat kenyér

The Washington Post
Azért én Orbán helyében csak szégyellném magam attól, hogy miket hordanak össze ebben a legnagyobb példányszámú amerikai napilapban.

Tankok
Naná, hogy többes számban, vonatra rakva mind.

Székely ököl magyar fejen
Még a ringben sem működik, hogy az egyik fél 25 évvel fiatalabb legyen a másiknál.

Egy himpellér belügyi szakértő
Ismerek személyesen pár ezer élő bűnüldözőt, pár ezerről meg már hallottam, de mégsem mernék ilyen kijelentést tenni.

Dráma, vagy bohózat
Lehet választani, kinek mi tetszik.

Gyászban fekvő tartalom
Retro 2009.november 1én írtam anno, a helyzet akkor más volt, de nem sokat változott.

Szent Orbán zsolozsmája
Retro 2009.október 29 írtam anno, a helyzet akkor más volt, de nem sokat változott.

Labancok és Porkolábok
Adhatna emlékműsort az EchoTV meg a hírTV is arról, hogyan szívatta meg őket az általuk rendőrségi szakértőként meginvitált hajdani zsaru.

Nos
Illiberális és kriminális helyzetbe kerülhetünk lassan mindannyian.

Bármi előfordulhat
Valóban, a jelenlegi hatalom ideje alatt még az is, hogy kis hazánkban tartja kongresszusát a fehér felsőbbrendűséget hirdető National Policy Instutute.

Tuareg csapdája
Bármely mozgalom elindítójának, vezetőjének nem más, mint hitelessége az egyedüli mérce követésében!

Sesztákolmány
Aki jogvégzett és netán ügyvédi pályán keresi kenyerét, az tudja csak igazán, hogy mire képes egy törvények labirintusában jártas szakember.

Párttag voltam mostanáig
Részlet egy volt szocialista párttag leveléből.

Cigányokról
Minden cigánynak üzenem, az itthoniaknak különösen, hogy legyenek büszkék magukra, mert olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, melyekkel kevés nép a földkerekén!

Közállapotaink hulladékai
Hogy a CÖF vezérkara kikből áll és azok egyénenként is milyen teljesítményt nyújtanak ebben a democsokráciában, ma már mindenki tudja.

Jézusmária
Fájhat sokaknak, hogy Jézus zsidónak született.

Kiáltvány a nemzethez
Közhírré tétetik!

Sasangyal
Illés próféta napjára felállították ezek saját emlékművüket és még meg is magyarázzák, hogy minden áldozat emlékére.

HEINE, hej NE
Hogyan is mérhetném magam a klasszikusokhoz, porszemnyi anonim, a századokon át fennmaradottakhoz.

Pupu! Ezt így azért mégsem kellett volna!
Népszerű blogger, ha néha hosszan is, de legtöbbször kiváló stílusban adja elő gondolatait.

Nosztalgia egy nyár után
Mezítlábas nyarak a párás emlékezet völgyébe vesztek

Cigányúton
Ha félrenyeltünk, ha valami rossz úton indult el, akár táplálékról, akár másról van szó, akkor jobb esetben krehácsolhatunk, de a rosszabbikban akár fuldokolhatunk is.

Röviden- ez nem vicc, ez MKKP
Csak egy K kellet még az MKP-hez, a már meglévő K és P közé.

Röviden-csokor egy belügyér nagy mondásaiból
Az pedig, hogy az idősek félnek kimenni az utcára nem más, mint időskori sajátosság- mondta Pintér Sándor minapi sajtótájékoztatóján.

Röviden-EBESZ, mint a hazai ellenzék legerősebb bástyája
Naná, hogy az 57 államot magába foglaló szervezet, amely átfogó és kooperatív módon kezeli a biztonságot, mára baloldali befolyás alá kerülhetett, ha így megtámadta kormányunkat és a mögötte álló politikai erőket!

Röviden-balhés Marci igazsága
Akár még igaza is lehetne, ha az ember csak a táblán lévő feliratot nézné és mást nem.

Röviden-nem mindegy, hogy Seszták, vagy Szeszák
Az egyik vádló, a másik pedig védő.

Gondolatok bünözésröl és cigányokról
A téma időszerűsége vitathatatlan, manapság a miskolci „pásztorizálás” miatt különösen.

A fineszes AVH szakmai fiaskója
Hogy a kormánypárti szabadságharcosok mennyit szenvedtek a médián keresztül a Portik-Laborc találkozóval kapcsolatban, azt érdemes lenne összegyűjteni Kerényi Magyar Krónikájában!

Röviden-lép a fene lépfenében
Ebben a nagy uram-bátyámozásban, kéz kezet mos csókos világban, ki is lépne most lépfene ügyben?

Röviden-egy slukk Schmuck
Aki ebben a marha nagy melegben, közleményben tudatja mindenkivel, hogy baloldal nincs és nem is létezik a miskolci „felfordulás” miatt, az vagy napszúrást kapott, vagy hőgutát.

Röviden-a pásztorkodásokról
A nyáj szanaszét. Nyakában kolomppal sok véleményvezér béget, hogy kövessék.

Röviden-cigánylétem története
Csontjaim, a komáromi csillagerődben porladozhatnának is, ha vagabund izomagyúak- ez sem az idén barnult le című stigmájával terhelten éltem volna már akkor, amikor sorstársaimmal Z betűs karszalaggal halálba zuhanó repülésbe merülve eltűnhettem akár én is.

Röviden-ez jó, ezt megírom
Bográcsozás ideje van, meg a sörivásé. A mértékletesség elve mindkettőben meghatározó.

Röviden-Szanyi
Az, hogy a magát marxistának valló szocialista kapitány korábban Gyurcsányt elmegyógyintézetbe, vagy börtönbe küldte volna, egy dolog, de, hogy őt Orbánnal együtt úgy emlegesse, mint a nemzet két legnagyobb kártevőjét, az már enyhén szólva is túlzás.

Röviden-Budapest Pride
Elöljáróban szeretném leszögezni, hogy nem vagyok homoszexuális, de ha az lennék, akkor azt is vállalnám, mint egyre többen manapság.

Röviden-L.Simon költői méltatlankodása
Nézem az arcát, ahogy a képernyőt betölti. A volt Magyar Írószövetségi titkárt, a József Attila- díjas költőt, a szőlész-borász középiskolai tanárt

Röviden-Fidesz trend meg a rend
A foci világbajnokság, és a nagy hőség okozta kábulatban tán kevesen kísérték figyelemmel a hétvégi tisztavatáson elhangzott miniszterelnöki beszédet.

Röviden-GripenMol korrupciós hungarikumok
Hungarikumok ezek is, nemzetközi korrupció magyar szálai.

Röviden-nem mindegy, hogy morálisan, vagy orálisan
Ha a felnőtteknek szóló karikát nem teszem ki, akkor morálisan csak annyit mondok, hogy ha valaki azt hiszi, hogy az ország nem más, mint az ő háztájija, ahol kénye kedvére azt tesz, amit akar, akkor ott valami nem stimmel.

RÖVIDEN-MIT VIGYÉL MAGADDAL A KÓRHÁZBA
A nyári időszakban már követelménynek látszik, hogy hosszú és nehezen emészthető szöveggel ne terheljük az olvasót.

KRIPTA MEG A SZOCIÁLIS TEMETÉS
Hogy mi van ebben az országban, mekkora szakadék a szegények és a gazdagok között, azt jól példázza az alábbi hirdetés is, meg a jövő évtől életbe léptetni kívánt un. szociális temetés.

HA JÖHETNÉNEK MILÁNÓI ÜGYÉSZEK
Én meghívnám őket vendégszereplésre. Vizslassanak csak bátran hazai ügyekben.

NEM KELL A PÚDER
Nem kell a púder! Ez a kormány olyan gyenge 2010-től kezdve a mai napig, mint a harmatos libalegelő.

KÉRDEZEM A BELÜGYMINISZTERT
Az ön által miniszteri biztosnak kinevezett Horváth András...

ORBÁNOSSÁGOK
Fogtad Viktor? Amiről te álmodoztál, az beteges dolog. Nem számol azzal, ami realitás.

A FIDESZ FOGDAÜGYNÖKE VOLTAM
Ki más is lehetne a kapcsolattartó, mint a Fidesz. A Magyar Nemzet kampánykacsa röptetése nagyobbat is szólhatott volna.

SIRATÓFAL
Azt mondja az újdonsült belügyi államtitkár, hogy nem mond le, mert nincs miért, és még hozzáteszi, hogy csak azt sajnálja, hogy nem 1989 után született.

III/II-es ÁLLAMTITKÁR
Nem az a kérdés, hogy a D- 209-es, ha miniszterelnök lehetett, akkor miért ne lehetne egy volt III/II-2-es rendszerváltáskori alosztályvezető manapság belügyi államtitkár.

JÚLIUS 12
Valamit tenni kell, mert ez már több a soknál!

TÓTH PITYUKA LEVELE A KORMÁNYFŐHÖZ
Kedves, igen tisztelt Miniszterelnök bácsi!

VÉSZFÉKEZŐK
A féktelenek, a kétharmados nagyzási mániában szenvedő jobboldali populisták nem átallottak önkormányzati törvényt módosítani pár hónappal a választások előtt.

A LÁZÁR SZINDRÓMA
A nemzeti parlamentről anno, szívhez szólóan nyilatkozott a búcsúzó frakcióvezető, éles hangon, ordítva fejtette ki, hogy szerinte „…az ellenzék soraiban az LMP-ben, az MSZP-ben és más pártokban is, olyanok ülnek, akiket az amerikaiak pénzelnek, amerikai pénzből amerikaiaknak csinálnak politikát…”

25 ÉVVEL EZELŐTT
Orbán Viktor, akiről az arabok jóvoltából ma már tudjuk, hogy nemcsak Viktor, hanem Mihály is, kétségkívül Európa első számú populizátora.

KULCSÁR KULCSA
2003-ban kezdődött az eljárás, aztán felgyorsultak az események, de csak egy ideig tartott a lelkesedése az igazságszolgáltatásnak, mert ma sincs vége az ügynek s ki tudja meddig tart még.

CSÓKOS FÖLDESURAK
A jó édes anyaföld.

HŐGUTÁS ORBÁNOSSÁGOK
Kellő szerénységgel, mégis büszkén mondhatjuk, hogy lábra állítottuk Magyarországot.

HORN FOK
Bizony lehet az értékmérés foka, hogy Horn Gyuláról hol neveznek el termet és legfőképp miért.

ÜGYNÖKÖSDI
Tudtam, hogy csütörtököt mond az ügynökakták nyilvánosságra hozatalára tett minden eddigi erőfeszítés.

TUDÓSÍTÁS AZ ELSŐ ORSZÁGOS NAGY NEMZETI REZSI TALÁLKOZÓRÓL
Barátom, Bayer Zsolti a megmondhatója, hogy mennyire szívemen viselem népem sorsát.

HUMORBANOLÓGIA
Én azt szeretném, ha ebből a mai alkalomból egész Magyarország megértené azt az üzenetet, hogy mi, magyarok, akármilyen nehézségekkel küszködünk meg nap, mint nap, mi, magyarok, így, közösen, együtt igenis képesek vagyunk közös, nagy, az egész világ elismerését kiváltó sikerekre.

EGY ISMERETLEN RENDŐR FŐTISZT LEVELE A BELÜGYMINISZTERHEZ
Elhintetted már régen a mindenkori politikai hatalomnak való megfelelési kényszer kártékony magvait, ahelyett, hogy annak írmagját is kiirtottad volna!

TÓTH ZOLTÁN
Silány bagázs indul a második négy esztendőben is. Közöttük ott vannak a percemberkék is, akik magabiztosak a szavazatok nagyságától és azt hiszik, hogy számukra most jött el a Kánaán.

A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJÁRA
Ma van a nemzeti összetartozás napja, nézzük hát mit is jelent ez nekem…

EGY KISLÁNY LEVELE A VIHARSAROKBÓL
Már száraz kenyér sincs, amiből törtünk a levesbe, mert Bodri kapta belőle a maradékot.

KÉMÉNYSEPRŐT LÁTOK, VAJON MIT TALÁLOK
Hét megyében financiális okok miatt leáll a kéményseprő-ipari közszolgáltatás.

EGY ISMERETLEN TANÁCSADÓ SZAKPSZICHOLÓGUS LEVELE A KORMÁNYPÁRTOK TAGJAIHOZ
. De ha környezetükben, a médiában folyton folyvást hangsúlyozzák győzelmük arányát és a legyőzöttek pipogyaságát, az előbb utóbb bumerángként visszaüthet önökre.

ATOMI DUMA EGY ROMKOCSMÁBAN
A közös nevező pedig az, hogy csak ott nem következhet be tragédia, Csernobil, vagy Fukusima, ahol atomerőművek nincsenek.

EGY ISMERETLEN HAJLÉKTALAN LEVELE A MINISZTERELNÖKHÖZ
Tudod, Viktor bármennyire is odavagy magadért, meg azért amit csinálsz, egy dolgot azért nem ártana neked is figyelembe venned. Sokkal rosszabb a helyzet, mint négy évvel ezelőtt.

A BALOLDAL BÁLÁM SZAMARA (Egy tétovázó szocialista naplójából)
Nyargalni nem kell ott, ahol túl sok akadály lehetetlenné teszi ezt! De bizony ott meg vágtatni kell, ahol a terep ezt megengedi, sőt meg is kívánja azt!

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A rendőrség szerint Czeglédy Csaba az "Ördög ügyvédje". A gyanúsított kihallgatási jegyzőkönyvből ugyanakkor k...
Bővebben >>